Serdivan Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşen danışma meclisinde; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri yer aldı.

FARKLI KAZANACAĞIZ
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Ramazan Ayı’nı tebrik ederek tüm İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerine de değinen Erken, yerel seçimlerde teşkilat üyelerinin özveriyle gerçekleştirdiği çalışmaların ve gösterilen teveccühün önemine vurgu yaparken, bu bağlamda tüm teşkilat üyelerine ve bu davaya gönül veren herkese bir kez daha teşekkür ettiklerini söyledi.
Yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında da konuşan Burak Erken; “23 Haziran Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini farklı alacağız. Biz de İstanbul seçimleri için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Tüm hemşehrilerimize İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin niçin yenilenmesi gerektiğini, oynanan oyunları tek tek anlatacağız.” dedi.

DAVA HAREKETİYİZ
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadığını ifade ederek; “Bizim partimiz siyasi bir parti değildir. Biz bir dava hareketiyiz. Sayın Genel Başkanımızın her ortamda ifade ettiği gibi; bize sadece bir siyasi parti gözüyle bakmak, sadece günü kurtarmak adına ya da sadece belirli bir dönem görev yapmış olmak için seçilme düşüncesinde olmak yakışmaz. Biz dava adamıyız. Bu bağlamda biz de Serdivanımızda hemşehrilerimizin teveccühü ile bir kez daha göreve seçilmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Bu gururun yaşanması noktasında eskilerin ifadesi ile tarlada izi olanın harmanda yüzü olur misali Serdivanımızı karış karış gezen ve davamızı anlatarak seçim çalışmalarını özveriyle yerine getiren tüm teşkilat üyelerimize, dava arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Teşkilatlar birbiriyle kenetlendikçe, yakınlaştıkça, mesafeler ortadan kalktıkça hiç şüphesiz başarı da beraberinde geliyor. Biz en büyük payeyi milletimize hizmetkar olmakta görüyoruz. Bu anlayışla da hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
İlçe danışma meclisinin ardından teşkilat üyeleri AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katıldı.

Editör: Haber Merkezi