AK Parti Sakarya Gençlik Kolları ilçe kongrelerinin ilki Pamukova’da yapıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinin ardından divan kurulu oluşturuldu.
Açılış konuşmasını İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ihlamur yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik mesajının okunmasının ardından, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir konuşmalarını yaptı.
Pamukova kongresinde Hakan Ihlamur güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Ihlamur, “Tekrar AK Parti Pamukova Gençlik Kolları Başkanı olmanın gururu ve onurunu yaşıyorum. Bu kutlu davanın gençlik yöneticiliği görevini yeni oluşturduğumuz dinamik kadro ile daha çok başarılara adım atacağımızı beyan ediyorum. Sorumluluk almadan, korkmayan gençler olarak, yarınların güvenilir yöneticileri olmaktan, geri kalmayarak, güçlü Türkiye için durmak yok yola devam. Kongremizde bizi yalnız bırakmayan değerli büyüklerime, misafirlerimize ve Pamukovamız’ın gençlerine sonsuz teşekkür ederim. AK Parti ile siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi