Erenler AK Parti İlçe Teşkilatı 24 Haziran seçim sürecinde çalışmalarını sürdüren parti mensuplarına Erenler Belediyesi Düğün salonunda teşekkür yemeği programı düzenledi. Seçim sonuçlarının da istişare edildiği programa; Genel Merkez SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, 27. Dönem Milletvekili adayları Ekrem Yüce, Ali İnci ve Lütfü Bayraktar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Erenler İlçe Teşkilatı ana kademe Kadın ve Gençlik Kolları mahalle Başkanları, Sandık görevlileri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

REKOR HASANBEY MAHALLESİ’NDE
Programın açılış konuşmasını yapan Resul Erdoğan Yılmaz, seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışarak emek sarf ettiklerine değinerek “ 24 Haziran seçim sürecinde öncesi ve sonrasında kadın kollarımız, gençlik kollarımız belediye başkanımız mahalle temsilcilerimiz ile hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık emek sarf ettik.  Yoğun geçen bu seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erenler İlçesi olarak her seçim de olduğu gibi bu seçimde de Cumhur İttifakında  %77 oy oranı ile başarı elde ettik. Bu seçimlerde İlçe mahallelerimizden Hasanbey Mahallesi %94.85 oranı ile rekoru kırdı. Hasanbey Mahalle temsilcimizi tüm mahalle temsilcilerimiz kadın kollarımızı gençlik kollarımızı milletvekillerimizi belediye başkanımızı tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK
Konuşmasında Hasanbey Mahallesini tebrik eden Başkan Öztürk “ Öncelikle %94.85 oran ile Erenlerin şampiyonu Hasanbey Mahallemizi ve mahalle temsilcimizi tebrik ediyorum.  Bu bağlamda canla başla çalışarak kapı kapı gezerek gayret gösteren İlçe teşkilatımızın tüm kademelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Milletimiz bir kez daha Reisi Cumhuruna olan sevdasını gösterdi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçerek bağlılığımızı bir kez daha bariz bir şekilde ortaya çıkardık.  Büyük resme baktığımızda Elhamdülillah sonuç Reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu manada hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

“YARIŞ BİTTİKTEN SONRA DA KOŞAN ATLARIZ”
Programda sık sık beyit ve dizelerden örnekler veren 27. Dönem Milletvekili Adayı Ekrem Yüce ise konuşmasında “Sevdiklerinize gül verin gülünüz yok ise gülüverin demiş Mevlana bu bağlamda gülebilmemiz için birlik olmamız lazım gülebilmemiz için omuz omuza olmamız lazım. Cenabı Mevla’m birliğimizi muhabbetimizi daim etsin. Seçim sürecinde gayret sarf eden Erenler İlçe teşkilatının tüm kademelerini belediye başkanımızı ve milletvekillerimizi tebrik ediyor şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız belediye başkanımız bizlerle birlikte canla başla çalıştılar. Allah hepinizden razı olsun.  Bundan sonra da azimle çalışmaya devam edeceğiz. Biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız. Bu seçimden sonrada koşmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizin beraberliğimizin gayretimizin her geçen gün artmasını temenni ediyor, her birinize saygılarımı en derin sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Katıldığı teşekkür programında konuşma yapan Ali İnci ise “  Tüm seçmenimize ve seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler için Cumhurumuzun önderliğinde durmak yok yola devam” diye konuştu.

“TEVECCÜHE LAYIK OLMAK”
24 Haziran Seçimlerinde 27. Dönem Milletvekili seçilen Çiğdem Erdoğan Atabek ise, “Biz bu yola çıkarken arzu ettik ki 7’miz birden hizmet edelim Rabbim böylesini nasip etti. Elbette bundan da çıkaracağımız dersler var. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Seçim sandığın namusudur. Bunu bir kez daha gördük. Seçim günü bizi ne dalavereler yapmaya çalıştılar. Sandıkta oy çalınıyor diyerek manipülasyon yaptılar. Maçı son dakikaya kadar bırakmayarak vatanımıza milletimiz sahip çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmiş olması hepimizin motivasyonunu yükseltti. İnşallah bizlere de düşen sizlerin teveccühüne layık olmak çok çalışmak. Mahallelerimizi gezmeye devam ederek aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“MİLLETİMİZ SEVDASININ ARKASINDA”
“Kendini sevdirmeyen insan davasını da sevdiremez” diyen Fevzi Kılıç ise konuşmasında “Bu toplum Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdi ve 16 senedir de bu sevdasının arkasında duruyor. Her seçimde tekrar tekrar bunu gösteriyor. Bu sonuçlarda teşkilatlarımızın da ciddi emekleri var. Siyasi Partileri ayakta tutan şeyler sevgi, inanç, emek ve heyecandır. Bu 4 ü yan yana geldiğinde başarılı oluyoruz. Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilmesi bizim için çok çok önemliydi ve yine tek başına iktidarız. İktidar yine Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Editör: Haber Merkezi