HALKIN TEVECCÜHÜ
AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı 70. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleşti. AK Parti İlçe Başkanı Erdal Köse; “Çok konuşmanın değil, çok çalışmanın zamanı”. O gün bugündür bütün teşkilatımızla çalışıyoruz sahadayız. AK Partimizin çıtasını ilçemizde daha da yükseğe çıkarmak için mücadele ediyoruz.” dedi.

ERENLER’E DEĞER KATACAK PROJELER
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Belediyemiz bünyesinde devam eden ve planlanan çalışmalarda sık sık vatandaşlarımızla istişare ederek en kaliteli hizmeti sunmak için mücadele veriyoruz. Erenler’ e değer katmaya, en iyi noktaya getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ERENLER BİZİM EVİMİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Erenler ilçesindeki vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu noktada onlara en kaliteli hizmeti sunmak için gündüz gece demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ERENLER’DE UYUM HAKİM”
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Erenler ilçemizde teşkilatıyla, belediyesiyle güzel bir uyum olduğunu görüyoruz. Bu uyum hem çalışmalara hem de sahaya çok güzel bir şekilde yansıyor.” diye konuştu.

“HEPİMİZ BU DAVANIN NEFERİYİZ”
AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Bu kutlu emaneti milletimizden aldığımız günden bu yana AK Parti kadroları olarak gecemizi gündüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevimiz ne olursa olsun hepimiz öncelikle bu davanın neferiyiz” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Durmadan yılmadan çalışarak vatandaşlarımıza en iyiyi sunmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Özellikle ekonomimiz üzerine oyun oynanan bu günlerde Cumhurbaşkanlığı sisteminin faydalarını hep birlikte gördük” diye konuştu.
Danışma meclisi sonunda teşkilat çalışmalarında üstün performans gösteren teşkilat mensuplarına plaket takdimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi