Büyük Birlik Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu, seçim yarışında kadrosuna bir güçlü isim daha kattı. Bir dönem Anavatan Partisi’nin ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten Adem Ekşi, yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir programda Mehmet İspiroğlu’nun kadrosunda yer alacağını açıkladı. Karasu’da 26 yıla yakın siyasette bulunan Ekşi, “Kısa bir zaman önce sağ olsun Mehmet Başkanım geldi ve ‘İlçe seni istiyor’ dedi. Kendisini kırmam mümkün değildi. Beni tekrar siyaset hanesine döndürdü. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. Ekşi, “Karasu’da dokuz sene ilçe başkanlığı yaptığımda hep sizin verdiğiniz destekle ayakta durdum. Bugün de aynı teveccühü gösteriyorsunuz. Size layık olmak için, sizin benden beklediklerinizi yerine getirebilmek için tecrübe,  bilgi ve birikimi ile Mehmet Başkanıma yardımcı olmayı sizin huzurunuzda söz veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

“KARASU İÇİN OMUZ OMUZA”
Adem Ekşi’nin ardından söz alan BBP Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu ise; “Karasu’nun ağır siyaset taşlarından biri olan Adem Ekşi ile kol kola yürümek bizlere güç katmanın yanı sıra, Karasu için de bir kazanımdır. Adem Ekşi Başkanım dedi ki, ‘Başkanım biz yıllarca Karasu'da omuz omuza siyaset yaptık. Ayrı partilerdeydik. Ama konu Karasu olunca el ele verdik. İşte bugün de konu Karasu ve biz hem omuz omuza hem de aynı yerdeyiz. Karasu’nun yüreklere dokunan başkanı Mehmet İspiroğlu ile aynı çatı altındayız” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BBP Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“PROJELERİ MÜJDELEDİ”
“Siyaset gönül işidir, insanlara dokunmak ve gönüllere girmektir. Beni siyasete Hüseyin Özkan ile Adem Ekşi soktu. O zamanlarda dediler ki, ‘Karasu'nun sana ihtiyacı var, gel’ dediler geldik. Şimdi ise ben abilerime dedim ki ‘Benim size ihtiyacım var siz gelin’ Allah razı olsun kırmadılar, geldiler. Bundan sonraki 5 yıl beraber çalışarak Karasu’yu nasıl bir adım daha ileri taşırız, nasıl daha güzel bir Karasu oluştururuz, Karasulunun beklediği ilçe nedir? Bunun çalışmalarını yapacağız. 22 tane projemiz var bunları ileriki günlerde açıklayacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan adım adım Karasu’yu gezeceğiz. Yaklaşık 35 yıldır Karasu'ya hizmet ediyorum. Ömrüm yettiğince de edeceğim. Bundan sonraki beş yıl da bize verdiğiniz güvenle sizi mahcup etmeyecek şekilde çalışarak Karasu’yu bir adım daha nasıl yukarı taşırız bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi