SEÇİM ÇALIŞMALARI
CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, Bileciler, Çağlayan, Doğancılar ve Kurtbeyler mahallelerinde düzenlenen programlara katıldı. Kılıç’a CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ile meclis adayları da eşlik etti. Kılıç, “Çiftçilerimizin daha çok kazanması için Tarım Destek Ofisi projemizi geliştirdik. İstiyoruz ki çiftçimiz, daha önce olduğu gibi, Lisanslı yerli, GDO’suz tohumluk ile Katma Değeri Yüksek ürün üreterek çok daha fazla kazansın. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

YAZILIM KAMPÜSÜ
Kılıç önümüzdeki günlerde projelerinin tamamını kamuoyuna açıklayacaklarını ifade ederek, “Yeniden Güçlü Adapazarı için önemli projeler geliştirdik. Sizlere bahsetmek istediğim Yazılım Kampüsü projemiz var. Gençlerimiz telefonlarından oyun oynuyor, bilgisayar başında programlar kullanıyor. Biz işte bu yazılım ürünlerinin Adapazarı’nda geliştirilmesini istiyoruz. Yazılım Kampüsümüz ile gençlerimiz vereceğimiz eğitimlerle, sermayesiz, özgürce çalışarak kazanacak ve ülke ekonomisine katkıda bulanacak. Alanında Türkiye’de bu işte söz sahibi isimlerle çalışacağız. Belediye bünyesinde Türkiye’ye örnek bir proje hayata geçecek” diye konuştu.

ADAPAZARI’NIN HAK ETTİĞİ
Kılıç Yazılım Kampüsü ile ilgili son olarak şunları kaydetti: “Gençlerimizi teknolojiye yönlendirecek, Adapazarı’na teknolojik bir beyin göçü gerçekleştirecek bir merkezi hayata geçireceğiz. Devir artık yazılım ve inovasyon devri. Biz buna öncülük etmeliyiz. Adapazarı’nda oluşturacağımız sinerji ile gençlerimizin teknoloji ile yetişmesini, teknoloji üretmesini ve bunu şehrimiz için kullanmasını sağlayacağız. Projemizin tüm detaylarını kısa süre içerisinde açıklayacağız. Adapazarı artık sıradan hizmetlerle insanlarının karşısına çıkan bir belediyeden fazlasını hak ediyor. Adapazarı’na hak ettiğini vereceğiz.”

Editör: Haber Merkezi