Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.” (Saff Sûresi. 61/8)

İslam düşmanı Danimarkalı ırkçı Stram Kurs Partisi lideri Rasmus Paludan, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerîm’i (Mushaf) yaktı. Türkiye tarafından yapılan tüm uyarılara rağmen alçakça yapılan provokatif eylemi durdurmaya siyasi gücümüz yetmedi.

Ya Rabbî! Kalbimin sancısını ve hâli pür melâlimi sana arz ediyorum.

Ya Rabbî! Sana, Muhammed Mustafa’ya (sav) ve onun bizlere aktardığı/açıkladığı İslam dinine iman ettik.

Ya Rabbî! Davûd, Mûsâ ve Îsâ (asm) nebîlerin takipçileri kutsal kitaplarını tahrif ettiler, hakk ile batılı karıştırdılar. Kıyamet öncesinde son din olarak İslam’ı, son kitap olarak Kur’ân’ı bizlere nimet olarak lütfeyledin.

Ya Rabbî! Sen, Kur’an’ın sözlerini değiştirmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini bize müjdeledin. “Hiç şüphe yok ki Kur’ân’ı biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız.” (Hicr Sûresi. 15/9)

Ya Rabbî! Senin; yeryüzündeki tüm mushaflar (sahifeler) yakılıp yok olsa bile hiç değişmeksizin yeniden baştan sona yazabilecek hâfız kulların var. “Sen, kutsal kelâmını hâfızların kalplerinde sakladın… “

Ya Rabbî! Senin kelâmın olan kutsal kitabımıza İsveç Kâfir Ülkesinde yapılan edepsizliği önlemeye ümmet olarak bizim gücümüz yetmedi.

Ya Rabbî! Yeryüzünde nefes alıp veren 1,6 milyar İslam Ümmeti içindeki pür taksir, abd-i âciz, rûy’i esved kullarından biriyim.

Umerâdan (yöneticiler) olsaydım İslam’ın şiârına hakaret edilmesine izin veren, teröristleri ülkesinde saklayan İsveç ile tüm ilişkileri keserdim.

Ulemâdan (âlimler) olsaydım; tüm dünyadaki İslam âlimlerini İstanbul’a toplar, “Frenk dünyasına ihtar ve İslam Manifestosu” yayınlardım.

İslam ümmetinin bir ferdi olarak Sana ve Müslümanlara düşmanlık edenlere karşı tüm kalbimle “buğz” etmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Acziyetimi sana itiraf ediyorum.

Habis ruhu ve kirli bedeniyle Kur’ân’ı Kerîm’i eline alıp yakan o aşağılık kâfire karşı tüm kalbimle buğz ediyorum. Şahit ol Ya Rab.

Ya Rabbî! Sen, Kabeyi yıkmak isteyen Ebrehe’yi zelil eyledin. Yemen Kralı’nın güçlü fil ordusunu “Ebâbil” kuşlarıyla kahr-u perişân eyledin.

Firavun; Mûsâ’ya (as) düşmanlık etti, denizde boğuldu.

Câlut, Dâvûd’a (as) düşmanlık etti, sapan taşıyla öldü.

Nemrut; İbrahim’e (as) düşmanlık etti, sivrisineğe yenildi.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimize (sav) ve Kur’ân’a düşmanlık edenleri kudretine havale ettik Ya Rab.   

Ya Rabbî! Şüphesiz Sen, hüküm ve hikmet sahibisin. Yerlerde ve göklerde olan görünür/görünmez ordularınla bizlere yardım eyle.

Ya Rabbî! İslam’ı ve Müslümanları azîz eyle. Kâfirleri ve müşrikleri zelîl eyle.  Kâfirlerin, münafıkların ve hainlerin aleyhimize kurduğu tuzakları kendi başlarına geçir. Şüphesiz Sen, tuzak kuranların en hayırlısısın.

Ya Rabbî! Arap ülkelerindeki liderlerin gözünden gaflet perdesini kaldır. Ülkemiz Türkiye’yi tekrar İslam’ın sancaktarı eyle. Ordumuzu İslam’ın ordusu eyle. İslam ülkelerine maddî ve manevî futûhât ihsan eyle.

Ya Rabbî! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı.

Ya Rabbî Sen bizim Mevlâ’mızsın. Kâfirler kavmine karşı bizlere yardım eyle.