Son maçlarını farklı kazanan Sakaryaspor, rakibi Afyonspor’u iki golle geçip yarışta mücadelesini devam ettiriyor. Kendi evinin avantajından da faydalanan takım oldu.

Puan cetvelinde Afyonspor’un puanları yabana atılamaz. Kaybedilecek puan Sakaryaspor’un moralini bozabilirdi. Takımımız her iki yarıda attığı goller ile yarışa devam dedi.

Kaçan gol pozisyonları var. Önde götürmenin verdiği rahatlıktan olacak ki pozisyonlar kaçmış oldu. Rakibin de oyunu maç bitimine kadar bırakmadığını gördük.

Sakaryaspor’un zamanla kadrosunun güçlendiğini görüyoruz. İki golcümüz ilk 11’de yoktu. Ama sahaya sürülen oyuncuların mücadeleci oyunlarını seyrettik.

Bu iki golcümüz, ilerleyen dakikalarda oyuna girdiler. Nitekim, Ozan Sol’un attığı gol hem seyredenlere hem de takım arkadaşlarına rahatlık getirdi. Bir farklı skorlar her zaman tehlike olur.

Deplasman puanları takımın gidişatına katkılar verir. Lider Hekimoğlu Sivas deplasmanından altın puanlar çıkardı. Sakaryaspor da haftayı iyi kapattı ve tırmanışını sürdürdü.

Sakaryaspor, erken gelen gol ile rahat futbol oynamaya çalıştı. Rakibin pek baskısı alına girmedi. Kısa paslı oyunda rakibe çok top kaptırıldı. Kontra toplarla gollere daha çok yaklaşmayı denemedi.

Ozan Sol’un ikinci golü perçin golü oldu. Takım psikolojik olarak rahatladı. Hafta arasında daha çok seyircili, muhteşem taraftarlı Sakaryaspor seyredelim.

Her zaman her yer Sakaryaspor diyoruz. Yine öyle olsun. Stat eski günlerine dönsün. İyi mücadele eden Sakaryaspor’u yalnız bırakmayalım.

Takımlar ancak kendilerini bulmaya başladılar. Şu an yarış kızıştı. Kopmalar başladığında takımlar netleşecek. Üst takımlardan puan kayıpları var. Bunlar da Sakaryaspor’u hesaplarına artı olarak ilave olacak.