Sakaryaspor'umuz bu şampiyonluğu tam 11 yıl bekledi. Yani şampiyonluğu yaşamak için bu kadar süre beklemek kolay değildi. Dile kolay 11 sene beklemek. Gelen başarı ise mevcut başta Cumhur Genç ve değerli yönetimi, büyük Sakaryaspor taraftarları ve Sakaryaspor'un her zaman arkasında duran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sayesinde oldu.

Cumhur Genç ve yönetimi başta olmak üzere bizlere bu başarıyı armağan ettikleri için futbolcu ve teknik ekibe de çok teşekkür ediyorum. Ligin bitmesine sadece 1 karşılaşma kaldı. Bu karşılaşmanın ardından yeni sezonun hazırlıklarını en iyi şekilde yapmamız gerekli. Transferler için elimizi çabuk tutmalı ve gelecek sezon oynayacak takımı erkenden bir araya getirmeliyiz.

Öncelikle bizi Süper Lig'e taşıyabilecek TFF 1. Ligi'ni iyi tanıyan ve analiz eden bir teknik direktör ile anlaşmamız lazım. Teknik Direktör ile yapılan çalışmalar doğrultusunda, Kulübümüzün değerli Sportif Direktörü Metin Çerlik'le görüşüldükten sonra transferler yapılırsa mükemmel olur. Belki de Çerlik, takip edip analiz ettiği futbolcuları Cumhur Genç'e çoktan iletmiştir.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve yönetiminim, gerekli olan transferleri yapacağından hiç kuşkum yok. Yapılması da lazım. PTT 1. Lig'de çok iyi takımlar olacak. Tabiî ki Sakaryaspor'umuz da üst sıralara oynayacak bir kadro kuracaktır. Yine de çok kolay olmayacağını hepimiz biliyoruz. Takımımıza her zaman verdiğimiz destekten daha fazla destek vermeli ve arkasında durmalıyız. Şehrin iş adamlarının takımımızı yalnız bırakmaması ve desteklemesi gerekli. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile birlikte diğer belediye başkanlarımız da desteklerine devam etmeli. Sakaryaspor'a destekleri sürdürürsek inanın bu taraftar ile birlikte bu takımı kimse tutamaz diyorum. Ayrıca herkesin geçmiş Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.