Yıllardır bir üst lige çıkmak için her yıl kadroyu yenileyerek lige giriyoruz. Her yıl transferler harika diyoruz. Ligler başlıyor ve bu başlangıç tabi ki büyük sorunları da berabere getiriyor. Lig öncesi transfer zamanı geliyor. Önce iskeleti koruyalım mantığı oluyor ama sonra transferler yapılıyor. Sonra da transferler doğru olmayınca her yıl hüsrana uğruyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı filimi izlemeyelim. İyi futbolcular alındı.  Yeni bir kadro kuruldu. Transferlerin doğru mu yanlış mı yapıldığını lig başlayınca göreceğiz.

Futbolcu almakla transfer yapmakla iş bitmiyor. Bir de bu oyuncuların peşinat, maaş ve prim ödemeleri var. Bu konuya da hassasiyet gösterilirse bizim için iyi olur. Yoksa vay halimize.

Bu sıraladıklarım maçlar başladığında olmazsa yine bir üst lige çıkmak zor olur, hayaller seneye kalır. Bunun dışında futbolcular dışındaki emekçileri de unutmamak lazım. Görünmeyen kahramanların  emeğini de unutmayın. Stadı çiçek gibi yapanları, sporcularımızın spor malzemeleri güzelce yıkayıp mis gibi kokularla futbolcuları maça çıkaranların paralarını lütfen unutmayın. Onların dualarını alırsanız işleriniz yolunda gider.

Sakaryalı sporseverlerimiz Başkan Cevat Ekşi ve yeni yönetimine sahip çıksınlar küskünlükle başarı gelmez. Herkes destek olmalı. Yeşil siyahlı futbolcular da sahaya çıkıp verecekleri emek ile takımı üst lige çıkartmalı. Bu sezon Play Off oynamayalım, bu sezon direk üst lige çıkalım. İyi bir takım kurduk, iyi bir oluşum ile bu takımı kimse durduramaz. Bu şehir artık Sakaryaspor’u TFF 1’ncli ligde görmek istiyor. Takımımıza 1922 Konyaspor karşısında başarılar diliyor, 3 puanı alacaklarına gönülden inanıyorum.