İnşaat sektörü çok büyük bir pazarı elinde bulundurmaktadır, birçok sektör inşaatların yapım sürecinden bitim sürecine kadar bu sektörden faydalanmaktadır.

Ekonominin önemli yapı taşlarından olan ve rekabet gücümüzün önemli bir simgesi olan Türk inşaat sektörü için üç kişilik bilim adamları grubunun TMB için hazırladığı İnşaat Sektörü Stratejik Planı’na göre, “Kişi başına milli geliri Türkiye kadar olan hiçbir ülkede, rekabet gücü Türk inşaat sektörününki kadar yüksek bir inşaat sektörü bulunmamaktadır.”

Ülkemizde de şehrimiz son yıllarda hızlı ivme kaydeden şehirler arasındadır. Büyük bir pastaya sahip olan inşaat sektöründe şehir dışından yatırımcılar, yeni yapılan inşaatlar, projeler sektörün hareketini yansıtmaktadır.

Özellikle Serdivan ilçemizde hızla gelişen inşaat sektörü ve bunun yanında yatırımını bu yöne çeviren Sakarya halkı için bize ayrılan bu köşede Gayrimenkul ile ilgili güncel değerlendirmeleri, güncel kanunları ve haberleri köşemizde siz değerli okurlarımıza paylaşacağız.

Hayatı ertelemediğiniz bir hafta geçirmeniz dileğiyle…