GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Alınan bilgilere göre Sakarya Doğumevi hastanesinde bir bayan doktor, hasta yakınları tarafından, üstelik de tıp bayramında darp edildi. Bayan doktor, başhekim ile birlikte şikayette bulunmak üzere karakola giderken, olayı haber alan İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, hastaneye giderek bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

SALDIRIYI KINIYORUZ
Dr. Arslan, “Darp edilen meslektaşımıza geçmiş olsun ziyaretine geldik. Her sene bunun gibi binlerce saldırıya maruz kalıyoruz. Üstelik de 14 Mart tıp bayramında böyle bir saldırının olması da bu gerçeği bir kez daha su yüzüne çıkarıyor. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Çok zor şartlar altında görevlerini yapmak zorunda kalan meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını da buruk da olsa kutluyoruz” dedi.

TABİP ODASI’NI ZİYARET
Dr. Arslan, Sakarya Tabip Odası’nı da ziyaret ederek Başkan Uzm Dr. Gökhan Gedikli ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Dr. Arslan, saldırıdan dolayı duyduğu üzüntüyü bir kez daha dile getirirken, “Tüm bu zorluklara rağmen kutsal görevlerini ifa etmeye devam eden meslektaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını, sizlerin nezdinde buruk da olsa kutluyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi