Sağlık Sen’den Aziz Öğütlü’ye ziyaret

Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcıları Vedat İnan, Esma Serdar, Veli Azkın ve işyeri temsilcileri Nejla Akçay, Şahin Yelek ile birlikte İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü’yü makamında ziyaret etti.

Şube Başkanı Abdullah Sönmez; “Değerli Müdürümüzün profesörlüğünün hayırlı olmasını ve uzun yıllar öğrencilerine, hastalarına ve ülkemize hayırlı hizmetlerini Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Covit salgınıyla mücadelede sağlık çalışanlarımız mesai saati gözetmeden görevlerini yapıyorlar. Ağırlaşan iş yükü ve yaşanan kayıpların gölgesinde 6. Dönem toplu sözleşme gerçekleşiyor.

Sağlık çalışanlarımız adına gözümüz kulağımız masada. Taleplerimizin karşılandığı ve sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hak ettikleri maaşlarını aldıkları bir teklif bekliyoruz.

Değerli Müdürümüze ilimize Müdürümüz olarak öğrencilerine hoca olarak ve hastalarımıza doktor olarak yapacağı görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz.”

Prof. Dr. Aziz Öğütlü; “Sağlık Sen Sakarya Şubemizin değerli başkanına yönetim kuruluna ve teşkilatına nazik ziyareti iyi niyetleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum.

Covit salgınıyla mücadelede olmazsa olmazımız AŞI tüm vatandaşlarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum. Müracaat eden covit pozitif hastalarımızın durumu ağır olanlara baktığımızda aşılarını olmadıklarını görüyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımız bu yazıda izinlerinden evlerinden fedakarlık yaparak geçiriyorlar. Yapılan fedakarlığı göz ardı etmeyelim ve tekrar eski günlere dönmemek için tedbirleri elden bırakmayarak ve aşılarımızı olarak covitle mücadele sürecine destek olalım.

Bin yataklı şehir hastanemiz ve yüz yataklı acil durum hastanemizin alt yapı çalışmaları ve inşaat alanlarında çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hastalarımızın şifa kapısı olacaklar. 6.dönem toplu sözleşme görüşmeleri sağlık çalışanlarımız ve tüm memurlarımız adına hayırlı olsun.”

Sağlık Sen Sasam tarafında hazırlanan Covit sürecinde sağlık çalışanları saha araştırmaları kitaplarını inceleyerek hazırlayanlara ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi