Sakarya Eczacılar Odası Konferans Salonunda yapılan eğitime katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı. Afete hazır bir şehir için çalışmalarını yürüten S.A.B.A.H Derneği şehrin ilk Bisiklet Derneği olan Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’ne  afet eğitimi yanı sıra meydana gelebilecek kazalara karşı ilkyardım eğitiminde bulundu.

S.A.B.A.H Dernek Başkanı İlhan Durgut, “Amaçlarının afete hazır bir şehir ve toplum olduğunu belirtirken bisiklet sporu son yıllarda çok gelişmekte meydana gelebilecek her olumsuzluğa  karşı hazır olmak sizleri bir adım önde tutacaktır” diye konuştu.

Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar ise, “Şehir olarak bisiklete karşı ilgi her geçen gün artmakta. Emniyet bizim için ilk sırada geliyor bisiklet turlarında kask ve  bisiklete uygun elbiseler ile emniyetli bir sürüş yapmak istiyoruz. İlkyardım için yoğun bir istek vardı bugün Sabah derneği yine çok güzel bir eğitime imza attı bu ekip özveri ile çalışmakta buraya kadar geldiler emeklerine sağlık” diyerek sözünü tamamladı.  Program sonunda Arama-Kurtarma Ekibine plaket takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi