İlçede yaşayan vatandaşların bağışıklanması ve toplumun büyük çoğunluğunun aşılanması ile ilgili sağlık personeli olağanüstü gayret gösteriyor

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr. Tekin Ulaş Karatepe'nin sahada aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirdiği ve koordine ettiği bağışıklama süreci devam ediyor. İlçe merkezinde kurulan çadır ve pazaryerinde faaliyete geçen aşı istasyonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ilgili yaş gruplarına yönelik aşılama çalışmaları sürdürülüyor.

Vatandaşların yoğun ilgisi ve sorularına sağlık personelleri tarafından yanıt veriliyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibi ilgi gösteren vatandaşlara aşının olası etkileri ve faydası konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor. Aşılanan vatandaşlar uygulama sonrası gözlem altında tutularak sağlık durumları yakından takip ediliyor. Öte yandan Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı Koordinasyon Birimi, Hendek Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalardaki işçilere yönelik aşılama çalışmalarını da sürdürüyor. Yetkililer vatandaşları aşılanmaya davet ediyor.

Editör: Haber Merkezi