İzmir Ortopedi Muayenehanesi, alanında ilgili karşılaştığınız her sorunda yanınızda olmak için tüm imkanları kullanıyor. Sağlıklı ve üretken bedenlerle yaşama katılmanız, yaşamda kendinize ait en özel yeri bulmanız İzmir Ortopedi'nin öncelikli hedefidir

Ellerimiz

Yaşama sımsıkı tutanmamızı sağlayan, hisseden, tüm varlıklarla iletişim halinde kalmamıza yardımcı olan ellerimiz, mükemmel yapıdadır. Beynimizin uzantısı olan sinirlerimizin yoğun olarak bulunduğu organlarımızın hayatımıza kattığı kolaylıklarla hiçbir eksiklik hissetmeden yaşamımızı devam ettiririz. Ellerimizi tüm işlerimizde kullanırız. Bu sebeple en sık yaralanan organlarımız olurlar. Son derece duyarlı ve işlevselliği yüksek olan ellerimizde oluşan en küçük yara bile özenle tedavi edilmelidir. Bu durumlarda uzman ekibiyle yardımcı olmak için sizi bekliyor.

İzmir el cerrahisi ve mikrocerrahi uzmanlığımız ile yaranlanma, ezilme, ve hatta kopma durumuju yaşadığınız parmaklarınızda hadi orjinaline en yakın halinde kullanmanızı sağlayacak tedaviyi uyguluyoruz. İzmir mikrocerrahi , alanında uzman ekibiyle kazalar dışında yaşanabilecek sıkılaşma ve kireçlenmeye bağlı olan sorunlarınızda da her zaman yanınızda olacaktır.

Ortopedi

Yaşamın içinde kendimizi hareketsiz düşünmemiz imkansızdır değil mi? Hareketin devamlılığı, yaşamın hissedilmesi ile birbirinden ayrılmaz mükemmel bir birlikteliktedir. İnsan iskeleti, eklem ve kasları tarih boyunca en önemli araştırma alanlarından biri olmuştur. Ortopedi ve travmatoloji alanı, yaşamın hızı arttıkça üzerine daha çok yoğunlaşılan tıp alanı olmuştur. Trafik kazaları, savaşlar, spor aktiviteleri yaralanmaları, insan ömrünün uzamasına bağlı olarak ortaya çıkan eklem hastalıkları, iş kazaları, meslek hastalıkları ve kas erimeleri ile birlikte yaşanan kırıklar gibi birçok sorun, sağlıklı yaşamı devam ettirebilme ve devamlılığını sağlayabilmek için yaşadığımız son yıllarda ortopedi ve travmatoloji uzmanlığının önemini arttırmıştır. Hatta bu uzmanlığın önemini anlatabilmek adına Birleşmiş Milletler 2010-2020 yıllarını tüm dünyada Kemik ve Eklem 10 yılı ilan etmeyi yararlı görmüştür. İzmir Ortopedi muayenehanesi, alanında uzman ekibiyle yaşayacağınız hastalık durumlarında yanınızda olacaktır. Özellikle bu tıp bölümde detaylı bilgi vermek adına hangi alt alanlarda tedavi sunduklarını belirtmeliyim:

* Travma hastalıkları

* Spor yaranmaları

* Çocuk ortopedisi

* Kemik kaynamama ya da yanlış kaynamaları

* Tümör cerrahisi

* Eklem ve kemik enfeksiyonları

* Bel hastalıkları

* Ayak hastalıkları

Editör: Haber Merkezi