ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Projeler Birimi önderliğinde Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Covit-19 Timi farkındalık oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

[[y:efihCeHF5FQ]]

OKULLARIMIZA SAĞLIKLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Proje; Özel Şahin Sağlık Meslek Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden kurulan 19 kişilik bir ekiple covit-19 önlemlerinden  “temizlik-maske-mesafe” kurallarında farkındalık oluşturmayı ve sağlığımızla ilgili 14 kuralın halkımız tarafından benimsenmesi ve alışkanlık haline dönüşmesini amaçlıyor. Şehrin farklı noktalarında bilinçlendirme çalışması yapan öğrenciler okullarına en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dönmek istiyorlar.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş; temizlik-maske-mesafe kavramlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu, 14 kuralı uygulamanın önemini, sancılı bir süreçte olduğumuzu ve daha fazla tedbirli olunması gerektiğini, belirtti. Bakırtaş “Bundan sonraki süreçte farklı noktalarda öğretmen-öğrenci iş birliğiyle yürütülen bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma çalışmasına devam edileceğini belirterek Adapazarı Belediyesine katkılarından, her türlü olanağı sağlamalarından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi