ACİL SERVİS
Kasım ayında hasta kabulüne başlayan ve Sakaryalıların sağlığı için hizmet vermeyi misyon edinen Özel Konak Hastanesi Sakarya, 16 Ocak’tan itibaren saat 01.00’e kadar Çocuk Acil Servis hizmeti vermeye başladı.

YOĞUN TALEP
Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, Sakarya’da birçok ailenin önemli sorunlarından biri olan çocuk acil servisi konusunda çözüm sunmak amacıyla bu hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Köse, “Sakarya’da çocuk acil servis konusundan vatandaşlarımızın yoğun bir talebi ve beklentisi söz konusuydu. Bizde bu noktada üzerimize düşeni yaparak 21.00’a kadar olan acil servis saatimizi 01.00’e çekme kararı aldık” dedi.

ÇOCUK HASTALIKLARI
Köse ayrıca “Bu acil servis hizmetimiz ile çocuklarımızın alanında uzman hekimlerimiz tarafından tedavi edilmesini sağladık. Çocuk Hastalıklıları uzmanlarımız gece 01.00’e kadar görevlerinin başında olarak acil durumlara müdahale edeceklerdir. İnsanlarımızın sağlıklarına kavuşmasını birinci varlık sebebi olarak sayan Özel Konak Hastanesi Sakarya olarak, çocuk acil servisimizde sunacağımız bu hizmetimizin minik yavrularımızın sağlık sorunlarına daha hızlı çözüm sunulması açısından son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi