4 nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Rasimpaşa Park Projesi inşaatı başladı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Belediye olarak sağlık konusunda önemli projelere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

4’NOLU 112 ACİL İSTASYONU
Hendek Belediyesi, yeni bir sağlık yatırımına daha imza atıyor. Proje hakkında bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek’in nüfusundaki artışa bağlı olarak 2 olan 112 acil yardım istasyon sayısının Sağlık Bakanlığı onayıyla Sakarya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3’e çıkarıldığını duyurmuş ve 3nolu 112 acil yardım istasyonunu Hendek’imize kazandırmıştık. Sağlık konusunda önemli projelere imza atmaya devam ediyoruz. 4’ncü acil yardım istasyonunun ivedilikle Hendek’e kazandırılması adına bina yapımını üstlendik ve inşaat çalışmalarına başladık” dedi. 

ÇOCUK OYUN GRUPLARI VE MUHTARLIK BİNASI
Acil sağlık istasyonun temelinin atıldığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan Başkan Babaoğlu, “112 Acil Sağlık İstasyonu ve Rasimpaşa Park Projesi inşaatı çalışmaları başladı. 4 bin metrekare alana yapılacak olan projede 1 adet muhtarlık/toplantı salonu binası, çocuk oyun parkı, voleybol sahası, mini futbol sahası ve 112 acil sağlık istasyonu bulunacak. Yeni projemizin Hendek’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi