Erenler Küpçüler mahallesinde yapılması planlanan Diş Hastanesi, Erenler Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle resmiyet kazandı. Küpçüler Mahallesinde Kentsel Dönüşüm 2. Etap 144 Konut (Nehir Konakları) karşısında yer alan ve mülkiyeti Erenler Belediyesine ait 20 dönümlük parsel, Diş Hastanesi yapılması amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilmişti. 30.07.2021 tarihinde Cuma günü imzalanan protokol kapsamında Diş Hastanesi’nin yapılması için önemli bir adım atılmış oldu.

KÜPÇÜLER’DE
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; “İlçemize yatırımlar kazandırmaya devam ediyoruz. Sakarya’nın merkezinde ve şehrin girişi konumundaki ilçemize her türlü donanımı kazandırmak için sürekli araştırmalar ve planlamalar yapıyoruz. Yaptığımız planlamalar sonucunda Diş Hastanesinin, Küpçüler’de mülkiyeti bize ait olan ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilen 20 dönümlük alanda yapılması için çalışmalarımızı başlattık.

MİLLETE HİZMET HAKK’A HİZMET
Ve bugün itibariyle İl Sağlık Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokolle artık Diş Hastanemiz resmiyet kazanmış oldu. Çabalarından ve çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Aziz Öğütlü’ye de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Açıklamalarına devam eden Fevzi Kılıç ayrıca şunları kaydetti; “Erenler’e hizmet etme yolunda aşkla ve şevkle çalışmaya, ‘Millette hizmet Hakk’a hizmettir.’ düsturuyla devam edeceğiz. Diş Hastanesi’nin Erenler halkına hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi