YARDIM BEKLİYOR
Sürücü ailesinin küçük kızları Zeliha, doğumundan bir süre sonra “Beyin Felci” de denilen SP hastalığına yakalandı… Beyninde tümör olmasına rağmen çalışarak çocuğunun ilaçlarını ve tedavi masraflarını karşılamaya çalışan Hakan Sürücü ve el işi yaparak eşine katkı sağlayan Anne Aysun Sürücü, gözlerinin önünde eriyen yavruları için çıkış yolu arıyor. Daha önce Özürlüler Vakfı’nın destekleri ile Gebze Anadolu Hastanesi’nde iki kez ameliyat olan Zeliha’nın üçüncü kez ameliyat edilmesi gerekiyor. Aysun Sürücü, kızının ve eşinin tedavi edilebilmesi için, kendilerini bir yardım eli uzatılmasını ya da yardım kampanyası açılmasını istiyor.
ANNENİN GÖZYAŞLARI
Gözü yaşlı anne Aysun Sürücü, SP hastalığı yüzünden kızının yürümesinde, oturup kalkmasında ve yaşamının büyük bölümünde önemli problemler yaşandığını belirterek “Gebze Anadolu Hastanesi’ne ve Anadolu Vakfı’na çok teşekkür ediyorum. Daha önce onların destekleri ile kızım 2 kez ameliyat edildi ve önemli oranda gelişme kaydedildi. Ancak 3. ameliyat gerekiyor. Ne olur bize yardım eli uzatın” diye konuşuyor.
İMKÂNIMIZ YOK
Belediyenin bir yan kuruluşunda çalışan baba Hakan Sürücü ise beyninde tümör olmasına rağmen çalışmaya devam ediyor. Yavrusu için kendi sağlığını hiçe sayan dertli baba, “Tedavi masraflarını karşılamak şöyle dursun, geçmişteki tedaviler için yaptığımız borçlanmalar nedeniyle bugün geçinemez hale geldik” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi