Son zamanlarda sağlık ve bakım ürünlerinde doğal katkı malzemeleri tercih edilmektedir. Bitkisel özlü kremler ve doğal ürünlere artan ilgi çay ağacı kremi nedir, çay ağacı kremi niçin kullanılır sorularında araştırmaları arttırmıştır.

Çay ağacı kremi; havuç yağı ile çay ağacı yağı ihtiva etmektedir. Doğal bileşeni nedeniyle kimyasal ürünlerin oluşturabileceği yan etkilerden korunmak isteyenlerin sıklıkla kullandıkları bir kremdir. Gündelik bakımdan, sivilce tedavisine dek geniş bir kullanım alanı vardır.

Çay Ağacı Kremi Nerelerde Kullanılır?

Çay ağacı kreminin kullanıldığı yerler çeşitlidir. Pişik oluşumunu engelleyici ve pişikleri iyileştirici krem özelliği ile bilinmektedir. Yaralanma veya yanıklarda yaranın üzerini kapatarak rahatlatıcı etki yapmaktadır. Ayrıca zeytinyağı ile karıştırıldığında hafif derecede yanıklarda cilt tahrişini yenileyerek hızlı iyileşme de sağlamaktadır. Hücre yenileyici özelliği sayesinde bu krem;

* vücutta çatlakların onarılmasında,

*mantar nasırının tedavisinde,

* ciltteki kaşıntı problemlerinde rahatlama sağlanmasında,

* sivilce oluşumunun önlenmesinde ve sivilce izlerinin yok edilmesinde,

* hemoroid tedavisinde de tercih edilmektedir.

Çay Ağacı Yüz Kremi Ne İşe Yarar?

Cilt bakımında doğal ürün tercih edenlerin sıklıkla merak ettikleri konulardan biri de çay ağacı yüz kremi ne için kullanılır, olmaktadır. Çay ağacı yüz krem daha çok yağlı ciltler için önerilmektedir. Yağlı ciltlerin nem dengesini koruması için krem özelliği taşımaktadır. Ayrıca tüm cilt tiplerinde çay ağacı yağı ile cildin üst katmanı dış etkenlerden ve yabancı maddelerden korunur. Çay ağacı yüz kreminin düzenli kullanıldığında cilt tonunu açan krem etkisi yaptığı da bilinmektedir. Çay ağacı, siyah noktaları temizleyen krem olarak cilde ışıltı ve canlılık kazandırır.

Çay Ağacı Kremi Fiyatları

Çay ağacı kremi fiyatı merak edilebilir. Çay ağacı yüz kreminin ücreti 50 ml. tüpü yaklaşık 35 TL’ dir. Kremin 110 ml. kutu formu piyasada 76 TL. civarında satılmaktadır. Kremin 200 ml. kutu fiyatı ise 150 TL.’ ye yaklaşmaktadır.

Editör: Haber Merkezi