Şampuan, saç bakım ürünlerinin başında gelen, yediden yetmişe, küçükten büyüğe herkesin kullandığı bir bakım ürünü olarak karşımıza çıkar. Her şampuan birbirinin aynı değildir. Üretilen her şampuanda aynı maddeler yer almaz. Organik şampuan bulmak günümüzde çok zor ve kıymetli bir hale gelmiş durumda. Bir şampuanın bitkisel şampuan olarak tanımlanabilmesi için yalnızca şampuanın kutusuna bitki görseli koymak yeterli değildir. Günümüz piyasasında her yerde sözde organik olarak adlandırılan şampuanlar bulmak mümkün fakat bu tarz şampuanların kullanımı ne derece güvenli?

Saç dökülmesi problemi yaşayan birisi saçlarının dökülmesinin önüne geçmek için tercih ettiği üründe faydadan çok zarar görebiliyor. Bu durumu engellemenin en etkili yöntemi güvenilir markaların tercih edilmesidir. Bioxcin organik şampuan üretirken, saçlar için etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bitkisel ürünleri bilimin en güvenilir yolları ile harmanlayarak müşterilerine sunar. Örneğin siyah sarımsak saç için oldukça faydalı bir bitkidir. Geliştirilen özel teknikler ile siyah sarımsağı şampuan yapımında kullanarak saç dökülmesinin önüne geçilir, yeni saç oluşumuna yardımcı olunur.

Tüm bunları yaparken çok önemli araştırmalar ve deneyler yapılır. Ürünler test edilir ve uygun durumda olduğunda kullanıcıya ulaştırılmak üzere hazırlanır. Güvenilir olmayan markalardan tercih ettiğiniz sözde organik şampuanlar zamanla saç derinize ve saç köklerinize zarar vererek saç dökülmesi probleminizi geri dönülmez boyutlara taşıyabilir. Zararlı kimyasallar ile oluşturulan organik olmayan şampuanlar ileride saç dökülmesi probleminin yanında başta saç derisi olmak üzere cilt hastalıklarına yakalanma riskinizi de büyük oranda artırabilir. Bioxcin organik şampuan siyah sarımsak şampuanı örnek gösterilebilir. İçerisinde %100 siyah sarımsak ekstresi bulunur. Bu ekstreler saça birden fazla etki yapar; saç için komple bakım sağlar; saça hacim, canlılık ve parlaklık katar.

Editör: Haber Merkezi