Bioenerji Uzmanı Kumru Tosunoğlu, bioenerji hakkında bilgiler paylaştı. “Bioenerji sadece Allah’ın şifa enerjisidir. Bu hurafe veya büyü değildir. Bu tamamen rahmani olan Allah'ın şifa enerjisidir.” diyen Tosunoğlu, merak edilen ve bilinmeyenleri anlattı.

NE ZAMANDAN BERİ BİYOENERJİ İLE UĞRAŞIYORSUNUZ?
Ben enerji işine 2001 yılında başladım. İlk başta herkes gibi ben de reiki enerjisiyle başladım. Bir sürü enerjiyle uğraştım. Daha sonra bilinçaltı eğitimleri, bilinçaltı sembol dillerinin eğitimlerini aldım. Ondan sonra yolum biyoenerjiyle kesişti ve farklı farklı birkaç yerden biyoenerji eğitimi aldım. İyi ki bütün eğitimleri almışım diyorum çünkü beni bu noktaya getiren şeyler o eğitimler oldu. Şu an soruyorlar reiki enerjisi mi biyoenerji mi diye reiki enerjisi de çok iyi bir enerji ama reiki enerjisi bir gölse biyoenerji bir okyanustur diyorum. Ben de bu düşüncemi hem eğitimler vererek hem de seanslar yaparak paylaşıyorum.

BİYOENERJİ NEDİR?
Biyoenerjiyi normalde eğitimlerde eğitim vererek biyoenerji kanallarına uyumlama yaparak biyoenerji kanallarını aktive ediyoruz. Biyoenerji biz doğduğumuzdan itibaren herkeste olan bir şeydir. Bu enerji bizde her zaman var ama çareyi her zaman dışarıda arıyoruz. Aslında çare her zaman kendimizde. Normalde bu zaten alternatif tıptır ama asla biyoenerji asla tıbbın yerini tutmaz. Doktorların yaptığı şeyleri biz yapamayız ama diyelim ki; bir hasta kalp krizi geçirdi doktora gider ve gerekenler yapılır. Bizim burada amacımız biriken enerjiyi hafifletmek. Hasar oluşmadan önceki işlem bize ait değildir önemli olan hasar oluşmadan önce oradaki enerjiyi boşaltmak, hafifletmek ve eşit derecede vücuda yaymak. Biyoenerji sadece Allah’ın şifa enerjisidir. Bu hurafe veya büyü değildir. Bu tamamen rahmani olan Allah'ın şifa enerjisidir.

HANGİ KESİMLERE UYGULANMAMALI?
Biyoenerjini uygulanmayacağı ise hamileler, kalp pili olan hastalar, sara ve epilepsi hastaları. Ama bunun dışında ur olanlarda ve kanser hastalarında çokça tedavi yaptım. Bu hastalardan çok güzel geri dönüşler de oluyor. Ama kişinin bunu benden olduğunu düşünmemesi lazım bilmeli ki bu tamamen Rahmani bir enerji.

BİYOENERJİ İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?
Ben bunların hem seanslarını uyguluyorum hem de eğitimler vererek herkesin bundan faydalanmasını istiyorum. Bazı insanlar bunu rant sağlayıcı olarak kullanıyor. Benim de en çok kızdığım konu bu. Bunu modül modül satanlar oluyor. Ben de bunun üzerine diyorum ki bunu modül modül satanlara sorar mısınız Allah'ın enerjisini sen nasıl takside bağlıyorsun. Benim uygulamalarım en fazla 2 gün sürer. Tüm öğretilmesi gerekenler öğretilir, ondan sonrası o kişiyle Allah arasındadır kaldırıp kaldıramaması.

BU İŞ İLE İLGİLİ İLERİYE DÖNÜK TEMENNİLERİNİZ NELERDİR?
Benim istediğim bu işi yapan insanların çoğalması. Çünkü pandemi, kadına şiddet ve daha birçoklarının hepsini altında yatan psikolojik sebepler ve bu enerji birikimleri. Biyoenerjiyle sadece kişinin bedensel rahatsızlıkları değil. Bütün duygusal ve bilinçaltında olan birçok sorunun çözümüne de fayda sağlıyor. Gerçekten doğru çalışan ellerde ve makul fiyatlarda olabilirse herkes bu enerjiyi aldıktan sonra daha çok pozitif olacak, kendi enerjisini yükseltecek ve olaylara daha farkındalıkla bakmaya başlayacak.”

Editör: Haber Merkezi