Bayraktar, Sakarya Serdivan’daki Özel Konak Sakarya Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Op. Dr. Kamil Köse’den hastane hakkında bilgi alan Acil Servis ve poliklinikleri gezen Bayraktar, 2016 yılında açılan hastanenin Sakarya halkına önemli hizmetler verdiğine dikkati çekti.
Böyle önemli bir sağlık yatırımını Sakarya’da yaptıkları için Konak Hastanelerine teşekkür eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bayraktar, nüfusu 1 milyona dayanan Sakarya için bu gibi hastanelerin sayısının artmasının önemli olduğunu belirtti. Bayraktar, hastanenin Sakarya halkının sağlık ihtiyacına cevap verecek nitelikte olduğunu bildirdi.
Ziyarette Akyazı Ziraat Odası ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar, Erenler Ziraat Odası Başkanı Fehmi Özüpek, Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca da bulundu.
Konak Hastanelerinin, İzmit, Gebze ve Gölcük Aile Konak’tan sonra 4. hastane kompleksi olma özelliğini taşıyan Özel Konak Sakarya Hastanesi, Serdivan’da 14 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 1620 metrekare yeşil alana sahip olan 102 yataklı hastanede,  Acil Servis ünitesi bulunuyor ve 26 poliklinikte 51 hekimle dahili ve cerrahi branşlarda hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi