Sakaryasporu’muz plaka yazmayı çok sever. Yıllar önce Kocaelispor’a 2 defa plaka yazdırdık. Bu kez Niğdespor nasibini aldı. Sakaryaspor güzel futbol ile Niğdespor’u 5-1 yenerek plakayı yazmış oldu. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Niğdespor çok centilmen bir takım. Onlarda Sakaryaspor’a bu kadar farklı skorla yenileceklerini aklına getirmiyorlardı ancak bu Sakaryaspor’un ne yapacağı belli olmaz.

PROTOKOLDEN SIKILDILAR

Sakaryaspor Kulüp Başkanımız İsmail Gürses ve Yönetim Kurulunu protokol tribününde ararken bir de baktık taraftarlarımızla iç içe oturmuş. Yönetimin yaptığı iş çok güzel ama Maratona da giderseler çok iyi olur. Yönetim ve taraftarlar bir bütündür, ayrılık olmaz. Ben tebrik ediyorum bu davranışlarından dolayı. Birde yönetim futbolcularımızı mağdur etmesin. Bu takımı kimse diz çöktüremez bu hafta Niğdespor maçında gördük ve devamı da gelecektir.

İLK YARI BİRAZ SIKINTILI GEÇTİ

Yeşil Siyahlı temsilcimiz Niğde maçına aslında iyi başladı  Mahir’in erken golü  takıma hava getirdi.    İkinci gol için büyük çaba vardı ama 3 net gol kaçırdık. Mahiri’n düşürülüşü bana göre penaltıydı ama ben penaltı beklerken hakem sarı kartını çıkardı Mahir’e.  Ardında yediğimiz golde tam 6 Sakaryasporlu  iki Niğdeli sporcu vardı.  Kalemizde golü gördük maalesef. Bu yediğimiz gol futbolcuları hırslandırdı ve sahneye Beykan çıktı. Takımını öne geçiren golü atan Beykan devreyi önde tamamlamamızı sağladı.

GOLCÜLER İŞ BAŞINDA

Sakaryaspor ikinci yarıda da gerçekten harika futbolunu sahaya yansıttı. Sahneye  yine Beykan çıktı  ve Sakaryaspor’u rahatlatan golü attı.  Bu golden sonra Sakaryaspor coştu tribünler 4 istedi ve takım   da 4. golü  attı. 5 istedi, 5’nci golü de attı. Artık taraftarlarda bu skor yeter dedi bağırmadılar. Sakaryaspor Pazar günkü futbolunu oynasın karşısında kimse duramaz.  Eski takım kaptanımızı da es geçemem.  Yine şahane kafa golü attı ve ben bu takımda her zaman oynarım mesajını verdi.  Talha’nın yerine giren Murat Akın da fileleri havalandırmakta gecikmedi. Plakada ondan geldi. Bu maçta kalecimiz Ercüment’e fazla iş düşmedi.  Yediğimiz golde Kaleci Ercüment defansımız Yasir, Ramazan, Zafer ve Tufan rakibin topa vuruşunu seyretti. Genelde iyi performans sergilediler. Orta sahada Serdar, Talha ve Ferhat’ın oyunlarını  beğendim.  Oyuna girenler Batuhan, Erçağ ve Murat Akın takıma büyük katkı sağladılar. Alınan farklı galibiyette payları büyüktü.

2 Sıraya Çıktık

Sakaryaspor aldığı farklı galibiyetle 2. sıraya yükseldi. İnşallah liderliğe yükseliriz. Pazar günü Silivrispor’la oynayacağız evimizde taraftarlarımızdan ricam bu hafta doldursunlar.  Hem konserde var. Takımını yalnız bırakmasınlar. Bu takım izlenir arkadaş. Ben alına farklı galibiyette başta Teknik Direktörümüz Engin Korukır’a,  yardımcılarına, futbolcu kardeşlerime ve takımını çılgınlar gibi destekleyen büyük Taraftarımıza teşekkür ediyorum ve kutluyorum. Hoşça kalın, esen kalın.