Sakaryaspor’un kaptanı ve aynı zamanda file bekçisi olan Oğuz Çalışkan yaptığı kurtarışlarla takımına puanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu zamana kadar koruduğu kalede yaptığı kurtarışlar ve penaltılarda devleşmesi ile Sakaryaspor’un bu sezon üst sıralarda yer almasında başrol oynadı. Maçları birçok kez izlerken biz de iyi ki varsın Oğuz diyoruz.

Yeşil Siyahlı takımımız ligde Play Off’a kalmasına kalır da Play Off’tan nasıl TFF 1. lige çıkar ona kafam basmıyor işte. Çünkü bu takım güvenimi sarstı benim. Oynadığı futbola bakıyorum da amatör küme takımlarından farksız bir futbol onuyorlar. Bu takım kendi evinde yüz güldüremiyor. Bazen dönüp bakıyorum da kimlere kimlere puanlar vermişiz diye. İnanamıyorum! Taraftarlar nasıl güvensin bu takıma.

Bir başka şaşırdığım olay da evinde bu kadar puan kaybeden bir takımın deplasmanda da panter kesilmesi. Gerçekten şaşırtıcı bir olay. Artık bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçlar önceki döneme göre daha kolay geliyor. O yüzden de Play Off’a güle oynaya kalacağımızı düşünüyorum. Aslında oldukça kaliteli bir kadromuz var ama futbolcular sahaya istediklerini yansıtamıyorlar. Ya da yansıtmak mı istemiyorlar orası muamma.

Başkan ve yönetimim kurulu takımın şampiyon olmasını istiyorsa kesenin ağzını açmalı. Ödemeleri bir an önce yapmalı. Şimdi kongre sürecine giriyoruz bence yönetim değişene kadar ödeme olmaz. Gelen yönetim yapar ödemeleri.

Bu takıma ödemeler zamanında yapılırsa bu takım Play Off’tan şampiyon olur bence. Futbolcular kafa olarak rahatlar ve kendilerini sahaya daha iyi odaklar. Yoksa şampiyonluk yine hayalden öteye gidemez. Hani derler ya eskiler parayla saadet olmaz, bence parasız saadet olmaz. Ver parayı şampiyon ol.