Kaç senedir Play Off’larda kaybeden ve 1. Lig’in kapısından dönen Sakaryaspor bu sene bu şansızlığını kıracak gibi. Hem bizim grupta hem de diğer grupta yer alan takımlara baktığımda en iyi ekip olarak bizi görüyorum. Kadro kalitesi olarak diğer takımların önündeyiz. Bir de güzel bir form ve moral yakaladık mı oldu bu iş!

Tabi bazı etmenler lazım o şampiyonluğun gelmesi için. O etmenlerin başında da para geliyor. Daha yeni tüm futbolculara ödeme yapan ve borçları neredeyse kapatan yeşil siyahlı yönetim, bence Play Off şampiyonluğu için de bir prim vermeli. Elini cebine atarsan bu şampiyonluk gelir. Futbolcuları kamçılayacak, perçinleyecek ve moral verecek bir prim takımı çok farklı bir havaya sokar.

İki grupta Play Off’a kalan 8 takım 1’nci lige çıkacak son bileti alma hedefinde. Beyaz Grup’ta Hekimoğlu Trabzon, Kocaelispor, Ankara Demispor ve Sarıyer ekiplerinden önde gördüğüm takım Hekimoğlu. Bizim grupta ise Kırşehirspor, Vanspor ve Kırklarelispor rakiplerimiz. Bence hiç biri rakibimiz değil. Kim gelirse gelsin başa baş oynarız ve futbol şansımız da yanımızda olursa TFF 1.Lig’e çıkarız. İnanıyorum. O sene bu sen olacak!