Sakaryaspor çok önemli karşılaşmadan 3 puanı almasını bilen takım oldu. Rakibi ligin iddialı takımlarından Bodrumspor’un puan farkını da açmasına müsaade etmedi. Kendi evimizdeki maçlardan üçer puanlık skorlarla ayrılmak sevindirici olur, taraftar maçtan mutlu ayrılır.

Zor karşılaşma idi. 6 puan hesaplanan maçın kazanılması takıma büyük moral kazandırdı. Sakaryaspor zor maçlar tünelinden geçiyor. Zaman da ihtiyaç var. Sil baştan yaratılan takımların oyuncularının birbirine kaynaşmasıyla takımların gerçek kuvvetleri de ortaya çıkar.

Şu an yine bir üst kümeye çıkma arzularında olan Sakaryaspor var. Taraftar gücüne de ihtiyaç duyuluyor. Kongre gerilerde kaldı. asla küskünlükler yaşanmamalı ve her şey unutulmalıdır.

Çekişmeli geçen bir karşılaşma. İki takımın da gol pozisyonları var. Golü atan Sakaryaspor oldu. Puanlar hanesine yazılıp ligde biz varız mesajı verildi. Bir farklı skoru korumak zordur. İkinci perçin golü bulmak, sporcuları ve taraftarları rahatlatır ama rakip güçlü olunca böyle zor geçen maçlara alışmak lazım.

Deplasmanlardan alınan her puan altın değerindedir. Vanspor deplasmanına gidilecek. Teknik sorumlular bu maçtan 6 puan almanın hesaplarına girecekler. Sakaryaspor’un buradan puanla döneceği umutları içerisindeyiz. Tebrikler.