Bugünden itibaren Yeni Sakarya Gazetesi ailesinin bir ferdiyim. Sakarya’nın saygın gazetesi olan Yeni Sakarya Gazetesi ailesine katıldığım için mutluluk ve onur duyuyorum. Bir Yazar ve İlişki Uzmanı olarak, mesleğim gereği, gazetemizin siz değerli okurlarına ilişkiler hakkında faydalı bilgiler sunup, yazılarımla farkındalığınızı açmak adına olanak sağlayacağım.

Kuşkusuz hepimiz ilişkilerimizde sorunlarla karşılaşıyor, bazen ne yapacağımız hakkında bir fikre sahip olamayıp karşı tarafı anlamak için debelenip duruyor bir çıkış yolu arıyoruz. Uzun yıllardır yaptığım gibi yazılarımla yolunuza ışık tutmaya artık Yeni Sakarya Gazetesindeki bana ayrılan köşemde devam edeceğim. Sizlerle birlikte ilişkiler üzerine hoş sohbetler edeceğiz. Merak ettiğiniz veya değinmemi istediğiniz konuları mail adresimden bana ayrıca ulaşarak iletebilirsiniz.

Kadın ve erkeklerin yapıları farklı farklıdır. Bu farklılıklar istemsizce her iki tarafında birbirlerine karşı algısında eksikliğe neden olur. Kadınlar erkeklere, erkeklerse kadınlara anlam veremez haldeler. Bir çoğu ise aşık olduğunda duygularını iyi yönetemediğinden dolayı çıkmaz yerdeler…

Dünyada her şey belli bir denge içinde yaratılmıştır. Aklınıza gelebilecek birçok şey; yiyecek, içecek, gece, gündüz, yağmur, güneş, kar, ya da yaptığınız bir eylem, aldığınız tedavi amaçlı ilaçlar dahil… Hepsinin hem güzel hem kötü yanları vardır. Fakat yaşadığınız güzellikler daima kötü yanları örter; örtmeli de… Çünkü güzellikler kötü olan şeylere rağmen yaşamaya değer. Kötü olan şeylere takılırsanız güzel olan her şeyi kaçırırsınız.

Sevgilerimle…