Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi tarafından ETİMADEN’in hediyesi olan yerli el dezenfektanı BOREL’in yanı sıra Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de desteği ile gazetelere pandemi sürecinde görevlerini daha sağlıklı bir şekilde yapmalarında yardımcı olmak amacıyla maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirildi. 

Sakarya’da yayın yapan gazete temsilcilerine dezenfektan, maske ve eldivenleri teslim eden Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş, pandemi sürecinde kamuoyunu sağlıklı bilgilendirmek ve gelişmelerden haberdar etmek gibi kutsal bir görev üstlenen gazetecilerin Koronavirüs’ten korunmalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Her koşulda görevini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiren gazetecilerin yanında olduklarını belirten Kaşdaş, “Öncülük yaptığı için Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran başta olmak üzere yerli üretimimiz olan BOREL el dezenfektanı hediyesi için ETİMADEN’e ve desteklerinden ötürü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Arif Özsoy’a şükranlarımı sunuyorum. Alınan tedbirlere harfiyen uyulmasının ve özellikle de sosyal mesafe kuralına uyulmasının önemini hepimiz biliyoruz. Koronavirüs ile mücadelede hem ülke olarak hem de Sakarya olarak önemli mesafeler katedildi. Bu salgının en kısa sürede sona ermesi, zorunlu olmadıkça insanlarımızın evden çıkmaması ve kurallara riayet etmesine bağlıdır. Sakarya komuoyuna evde kalın, sağlıklı kalın çağrısını bir kez daha yapmayı görev biliyorum. Hep birlikte başaracağız” değerlendirmesinde bulundu. 

Hijyen setini teslim alan gazete temsilcileri de Basın İlan Kurumu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne hassasiyetlerinden ötürü teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi