Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 yılında Mersin'de doğmuştur. Türk şarkıcı ve söz yazarı olan şarkıcının asıl mesleği ise edebiyat öğretmenliğidir. 24 yaşında olan genç şarkıcı günümüzde çok sayıda hayrana sahiptir. Şarkıları içerisinde genel olarak aşk ve özlemi hüzünlü bir şekilde dile getiren şarkıcının tüm parçaları oldukça seviliyor.

Amatör olarak diğer şarkıları seslendiren Tuğçe Kandemir YouTube platformu üzerinde coverları oldukça beğenilince kendi şarkısını yapmaya karar vermiş. Bu Benim Öyküm adlı şarkısı ilk çıktığı tarihte oldukça büyük bir yankı uyandırdı. Aynı zaman da sosyal medya platformları içerisinde de oldukça paylaşılan şarkı birçok kişi tarafından sevilerek dinlendi. Daha sonra asıl çıkışı Bilal Sonses ile beraber yaptığı İçimdeki Sen adlı parçayla yakalamıştır. Şarkıcının arasında yer alan yeni şarkıları da mevcut olarak bulunuyor.

En Popüler Tuğçe Kandemir Şarkıları

Şarkıcının birçok ünlü parçası bulunuyor. Hayranları tarafından sevilerek dinlenen diğer bir parça ise Yelkovan! YouTube üzerinde oldukça fazla sayıda dinlenmiş olan bu şarkı ile şarkıcı hayranlarını etkilemeye devam ediyor. İlk çıkış yaptığı şarkıların ardından başarılı parçalara devam ederek şarkıcı kariyerinde oldukça iyi ilerlediğini söyleyebiliriz. En popüler şarkılarının isimleri;

  • Yanlış
  • Bu Benim Öyküm
  • İçimdeki Sen
  • Yelkovan
  • Kurban Olduğum

Bu parçaların şarkıcının diğer şarkılarına göre çok daha popüler olduğunu ve hayranları tarafından sevildiğini söyleyebiliriz. Popüler başka bir şarkısı olan  Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan'da oldukça sevilen bir parça.

Hit Mp3 Şarkılar

Hit Mp3 şarkılar içerisinde Tuğçe Kandemir'in birçok parçası bulunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Siz de bu şarkıları indirmek ve istediğiniz zaman dinlemek isterseniz kategorisi altında şarkıcının istediğiniz tüm parçalarını bulabilirsiniz. Özellikle hit olmuş olan mp3 şarkılar bu kategori altında yer alıyor. Siz de Mp3 şarkılarını günümüz koşullarında son derece pratik bir şekilde indirebilirsiniz. Üstelik böylece tam da aradığınız şarkıları etkili bir düzeyde keyiflice dinleyebilirsiniz!

 

Editör: Haber Merkezi