Sakarya’nın başkentteki genel başkanlarından Kemal Yavuz’un kızının düğün cemiyetine Türkiye’nin her yerinden kantin işletmecilerinin üyesi olduğu çok sayıda dernek ve sendika başkanları katıldı.
Sakarya’nın örnek kantinlerinden Mithatpaşa Ortaokulu kantinini ailesiyle birlikte işleten Kemal Yavuz’u bu mutlu gününde çok sayıda dostu yalnız bırakmadı. Yeşilyurt Düğün ve Konferans Salonlarında düzenlenen kına gecesi ve düğün töreni tam anlamıyla muhteşem geçti.
Sakarya’daki kantin işletmecilerinin kendi düğünleri gibi gelen misafirlerle yakından ilgilendiği düğün cemiyetinde nikâh töreni, pasta kesimi ve takı merasiminin ardından pisti dolduran davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.
Düğün gecesi misafirlerle tek tek ilgilenen Ayfer-Kemal Yavuz çifti yıllar boyunca hayatlarında güzel insanlar biriktirmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklarının mürüvvetine katılan ve katılamayan tüm sevdiklerine teşekkür ettiler.
Yavuz ve Arabacıgil Ailelerinin mutluluklarına ortak olan davetliler gecenin çifti Şüheda ve Emre’ye ömür boyu mutluluklar diledi.

Editör: Haber Merkezi