Sosyal medya üzerine coverları ile trendlerde yer alan Ensar Oylu, Yenisakarya Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunarak çıkaracağı "Dibe Battım" şarkısını 25 Mart'ta dinleyicileri ile paylaşacağını belirtti.

ÇOCUK YAŞTA BAŞLADI
Çocuk yaşlarından itibaren şarkıya merak duyduğunu belirten Oylu, "Çocuk yaşlarımda başladıgım ney derslerinden sonra lise de Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi müzik okulu yetenek sınavını kazanmamla aslında müzik hayatım tam anlamıyla başladı diyebilirim. Okulda ney bölümü olmadığından bölüm olarak gitarı seçmek durumunda kalmıştım. O yıllarda şarkı söylemekten ziyade daha çok orkestralarda ve gösterilerde yer alıyordum. Lise 2'de instagramda yaptığım müzikleri koymaya başlayarak zamanla daha çok ilgi görmesi üzerine bende kendimi ses ve enstürman konusunda geliştirmeye başladım" dedi.

25 MART'TA YAYINLANACAK
Küçük yaştan bu yana yazmaya başlayan Oylu, "Küçüklüğümden beri bazı geceler sayfalarca yazıyorum. Bu şarkılardan ziyade içini dökmek oluyordu. Yaklşaık 3 yıl önce birkaç yaşanmışlık sonrası odamda otururken içimden gelenleri sayfaya dökmek yerine bu sefer elime gitarı alıp medoliye dökmeyi denedim. O gün yazdığım "dibe battım" şarkımıda 25 Mart'ta dinleyicilerim ile paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

ORANTILI DİNLEYİCİYE SAHİP
En sevdiği parçasını henüz yayınlamadığını dile getiren Oylu, "14 Ocak'ta ilk parçam olan "kahve" sosyal medya hesaplarımda ve tüm ditijal ortamlarda yayınlandı. Şu ana kadar çok fazla taslak halinde şarkım var. Onlar üzerinde çalışıp günden güne son haline getiriyorumm. Şu anda sosyal medya takipçilerimle orantılı ilerleyen bir dinlenme oranım var. En sevdiğim parçamı belki 4. şarkım olarak yayınlayacağım. Kahve şarkım en az sevilen şarkım oldu. Aslında neden onu ilk çıkardım bende bilmiyorum ama aranje ve ses ekibi olarak şahane kişiler ile çalışmış oldum. Yeni parçalarım ile daha fazla dinleyiciye ulaşmayı hedefliyorum" şeklinde konuştu. Şevval Geçin

Editör: Haber Merkezi