Konserde Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un yanı sıra yerel sanatçılar da sahne aldı. Eğlence ve müziğin seyirciler ile buluştuğu konser akşam saatlerinde başladı. Sahneyi ilk olarak Sakarya’nın sevilen rap sanatçısı Echo Masta açtı. Birbirinden güzel şarkıları ile seyircilerin nabzını yükselten sanatçı diğer bir yerel şarkıcı ile düetleri olan “Kısmet” şarkısını okuyarak sahnesini sonlandırdı. 

EŞLİK ETTİLER
Bir zamanların en çok dinlenen parçası olan 100 milyonu aşkın dinlenmeye ulaşan parçanın sahibi Emir Şamur sahnesini Echo Masta ile düeti “Kısmet” şarkısı ile açtı. Sahnesine hüzünlü şarkıları ile devam eden Emir Şamur, kapanışta en sevilen şarkısı “Saçma Sapan”ı söylemeyi es geçmedi. Tüm seyircilerin flaşlarını açıp tek ağızdan şarkıya eşlik etmesi adeta görsel şölen yaşattı. 

YIKIP GEÇTİLER!
Emir Şamur’un ardından sahneyi devralan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, şarkı sözlerindeki gibi bu şehri sahneleri ile  yaktılar. Son zamanların en çok dinlenen ikilisi, sahnelerine en çok dinlenen şarkıları ile başladı, davullu zurnalı İbrahim Tatlıses şarkıları ile devam etti. 

100 KİŞİLİK EKİP
Ailelerin akın ettiği konserde çocuk sayısı oldukça fazlaydı. Sanatçılar hiçbir çocuğu kırmadan herbirini sahnede ağırladılar beraber şarkılarını söylediler.  Yaklaşık  yüz kişilik ekibin çalıştığı konserde saatlerce hunharca bir koşuşturma  yaşandı. Sahne bitimi sanatçılar Punch Organizasyon ekibi ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Editör: Haber Merkezi