14 Ocak 2020 tarihinde Show tv kanalında Ramo dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek oluşturulmuş. İlk bölümünden itibaren Ramo dizisi reytinglerde ön sıralarda çıkmaya başladı. Dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç başrolleri paylaşıyorlar. Dizinin yapım şirketi BKM Flim şirketidir.

Murat Yıldırım Ramo karakteri ile geçmişte babasına yapılan haksızlık ile intikam alma amacını taşıyor. Bu yüzden de Adana’da mafyatik işler ile uğraşır. Olgun Şimşek; Cihangir rolünde dizide yer alır. Cihangir; Ramo’nun babasını öldürmüştür. Bu yüzden de Ramo’nun baş düşmanıdır. Ramo; Cihangir’e yakın olmaya çalışır. Bu sırada da Ramo, Cihangir’in kızı olan Sibel’e aşık olur.

Esra Bilgiç; Sibel rolü ile dizide yer alıyor. Sibel; Ramo’ya aşıktır. Fakat Ramo’nun babası ile olan düşmanlıktan dolayı da geri çekilmek ister. Sibel bu düşünceler ile Ramo’dan uzak durmaya çalışır. Böylece dizide heyecanlı olaylar da birbirini takip etmeye başlar!

Dizinin İlerleyen bölümlerinde Ramo intikamını alır. Cihangir’i öldürür. Bulunduğu mafyanın başına geçer. Sibel ile Ramo’nun devam eden ilişkisini ilerleyen bölümlerde öğrenmek için Ramo dizi izle videoları ile öğrenebilirsiniz.

Ramo Dizi Oyuncuları

Ram dizisi çok sayıda yetenekli oyuncunun sahne aldığı etkili diziler arasında yer alıyor. Elbette ki bu durumun oluşmasında oyuncuların performansı da etkili oluyor! İşte bu güzel dizinin oyuncu kadrosu;

Başrol oyuncular;

Ramo; Murat Yıldırım

Sibel; Esra Bilgiç

Cihangir Olgun Şimşek (Diziden çıktı)

Ayrıca dizide oynayan yan karakterler;

Hasan; İlker Aksum- Ramo'nun abisi karakteri ile oynar

Köksal; Mehmet Akif Özdemir, Ramo’nun fikirlerini danıştığı kişi karakteri ile oynar.

Nehir; Devrim, Cihangir’in çocuğudur. Ramo’dan nefret ediyor.

Yıldırım; Nişan Şirinyan, Mafyanın İstanbul’da ki adamlarındandır.

Şerif; Emre Kınay, Mafyanın İstanbul’da ki adamlarındandır.

Ramo Dizisi Hangi Gün?

Ramo dizisi Cuma akşam saat 20.00’de Show tv kanalında yayınlanmaktadır. Her bölümlerinde heyecan ve aksiyon vardır. Aksiyonlu dizi izlemesi sevenler için güzel bir dizidir. Ramo dizisinde yaşanan son gelişmeleri ramo son bölüm izle videoları ile öğrenebilirsiniz. Yaklaşık bir yıldır devam eden dizi uzun bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.

Editör: Haber Merkezi