Mihriban Tiryaki ile Hakan Kale dünya evine girdi. Çiftin nikâhını Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen kıydı, nikah şahitleri AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile Farmasi Firma Müdürü Büşra Çelik ve Farmasi Zümrüt Direktörü İlknur Taşkın oldu. 

----

ÜÇ GÜN SÜRDÜ
Sapanca Sapphıre Garden Otel'de gerçekleşen görkemli tören 3 gün 3 gece muhteşem eğlenceler, özel programlar eşliğinde sürerken adeta ses getiren bir organizasyon olarak da dikkat çekti. Dillere destan olan Mihriban ve Hakan Kale çiftinin düğünü kına gecesi ile başladı. Kınanın ardından gelin, yakın arkadaşları ile bekârlığa veda partisi düzenledi. İkinci gün ise “Gelin Havuzu” ve akşamı da “After Partisi” ile düğüne ayrı bir renk katıldı. 

----

DANSLI DÜĞÜN 
Programın son günü ise; gündüz “Bride Partisi” akşamüzeri havuz başında “Nikâh Töreni” son olarak da kır bahçesinde çiftin düğün töreni gerçekleşti. Gecede Mihriban Kale ile Hakan Kale çifti davetlilere iki ayrı bir sürpriz yaparak; “Vals ve Zeybek” dansı ile düğünü taçlandırdı. 

----

KATILANLAR 
Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen düğüne Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Farmasi Firma Müdürü Büşra Çelik, Farmasi Zümrüt Direktörü İlknur Taşkın’ın yanı sıra, Kale ve Tiryaki ailelerinin akraba, dost ve sevenleri katıldı.  


 

Editör: Haber Merkezi