Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve eşi Esra Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Galaya Yönetmen Metin Kuru, filmin oyuncuları ve teknik ekip tam kadro katıldı. Hendek Belediyesinin Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda gerçekleşen galaya protokol başta olmak üzere iş, siyaset, sanat ve akademik çevreler ile Nilüfer Aydan, Ebru Şahin, Ercan Özdal, Mehmet Güneş, Cengiz Ergezen, Vugar Aliyev ve Ali Asker Bozatlı gibi isimlerde katıldı.

Düzenlenen kokteyl sonrasında kırmızı halıda yürüyen sinemaseverler 17 Haziran’da gösterime girecek, "Mühr-ü Musallat - Perihan" filmini izledi. Bir araştırma için ücra bir köye giden üç sosyoloji öğrencisinin hikayesini anlatan korku türündeki filmde, köyde uzun yıllar önce Perihan isimli bir kızın ölümüyle sonuçlanmış cin çıkarma ritüeli araştırılıyor.  Anlattıklarının tamamı yalan olan Hanife’nin verdiği bilgiler ve kendilerine yardım etmeyi kabul eden tek kişi olan Hasan’ın rehberliğinde araştırmaları tehlikeli, spiritüel ve kanlı bir yolculuğa dönüşen ekibin, gün geçtikçe olayların içinde kendilerini kaybetmeleri anlatılan film büyük beğeni topladı.

BAŞKAN BABAOĞLU KUTLADI
Teknik ekip ve oyuncuların teşekkür ettiği Başkan Turgut Babaoğlu ise, "Farklı bir şekilde işlenen korku filminin bu ilk serisini ben çok beğendim. Sizleri ve emek veren herkesi kutluyorum. Bu güzel sinema filminin Hendek’te çekilmesi ve galasının yine burada yapılması bizleri ayrı mutlu etti. Kameranın arkasında yani sette nasıl büyük emekler olduğunu gördüm. Bir sinema filmi izlediğimde bu özveri ve emekleri artık hep aklımın bir köşesinde taşıyarak bu emeğe saygı mı her zaman ifade edeceğim" diye konuştu.  Gala konuşmaların ardından alkışlarla son buldu.

Editör: Haber Merkezi