Haberler incelendiği zaman son dönemlerde magazin haberlerini Youtuberların hayatları ile alakalı gelişmelerden ibaret olduğunu görebilirsiniz. Neredeyse sanatçılardan çok daha sık gündeme geliyorlar. Youtube ve Instagram üzerinden elde ettikleri kitlenin oldukça geniş olması bu durumun sebebini çok daha net açıklıyor. Gençlere ne derece iyi örnek oldukları ya da bir örnek model olarak değerlendirilip değerlendirilmemeleri konusunda incelemeler devam etmektedir.

Aldığı Kilolar ile Mutlu Mu?

Son dakika gelişmelerine bakıldığı zaman son dönemlerin en sevilen Youtuberlarından olan Özaslan’ın aldığı kilolar ile dikkat çektiği görülmektedir. Bu noktada Inastagram’da sergilemiş olduğu fit pozların aksine bunun yanıltıcı bir durum olduğunu ver gerçekteki bedeninin bu yansıtılan şekilde olmadığını görebilirsiniz. Bu durumun sadece Duygu Özaslan’a özel olmadığının da belirtilmesi gerekir. Sosyal medyada birçok kişi kendini olduğu gibi yansıtmıyor. Hatta bunun tam tersine farklı bir beden algısının oluşturulması için de çaba sarf ediyor. Fotoşop programlarının bu konuda ne derece yaygın şekilde kullanıldığını siz de görebilirsiniz.

Açıklama Geldi!

Haber365 yapılan açıklamaları derledi! Görüntülerin basına sızmasının hemen sonrasında Bulimia Nervosa hastalığına yakalanmış olduğunu açıklama gereği hissetmiştir. Bu hastalık kapsamında kişiler ne kadar yemeleri gerektiği kapsamında biri kontrol uygulayamıyorlar. Bunun iyileşme döneminde olduğunu ve hayatında ne gibi durumları etkilediğini hangi sebeplerden bu hastalığa yakalandığını açıklayacağı da ayrıca derlenecektir. Gençlerin bu kadar erken yaşlarda bu derece büyük bir ün ve şöhreti kaldıramadıklarının en temel örnekleri arasında yer almaktadır. Gelişmelerin ne yönde olacağı ve sağlığına kavuşup kavuşmayacağı merakla bekleniyor. Takipçilerini yapmış olduğu bu açıklama ile oldukça üzen ünlü gencin yeni açıklamaları bekleniyor.

Kilo Verme Süreci

Magazin haberleri kapsamında kişilerin ünlülerin fotoğraflarına bakarak kendi bedenleri ile barışmaları oldukça zor! Sürekli olarak pompalanan ideal beden algısının artık kırılması gerekiyor. Bu noktada genç Youtuber’ın bu derece haber olmasının asıl sebebi de bu ideal beden algısıdır. Sorunları çözebilmek için tüm bu hususları göz önünde bulundurarak en yeni akımlardan biri olan beden olumlamadan yardım alınması daha makul olacaktır!

https://www.haber365.com.tr/

Editör: Haber Merkezi