Sakarya’nın yetenekli fotoğrafçısı Ceyhun Derbeder ve iş arkadaşı Lütfü Keskin, Ann Marie Gelinlik ve 2021 yılında Altın Esnaf ödülüne layık görülen kuaför Meryem Kızıl iş birliğiyle şehrin en işlek caddesi olan Çark Caddesinde daha önce yapılmamış bir projeye imza attılar.

Dün akşam gece sularında başlayarak sabahın ilk ışıklarıyla son bulan çekim için yüzü aşkın kişi ter döktü. Çekim için şehrin “işin ustası” namına sahip kişileri ve yakın illerden gelen profesyonel ekiplerle caddenin ortasında adeta film setlerini aratmayan dev bir prodüksiyon kuruldu. 

İzmit ve İstanbul’dan Sakarya’ya set göçü yaşandı
İstanbuldan gelen, Mustafa Çoban şefliğinde ışık ekibi ve Azure Ajanstan onu aşkın güzeller güzeli mankeni ile adeta caddenin ortasında görsel şölen yaşandı. İzmitten gelen Fuji Film (Mahir Can, Efe Erenler) ekibi ve Karasudan gelen fotoğrafçı Yusuf Sarı’nın da katkılarıyla şehirde uzun süre unutulmayacak bir sahne yaşandı.

Vatandaşların yoğun ilgisi görenleri şaşırttı 
Yoldan geçen vatandaşlar telefonlarını çıkarıp hemen selfie yapmaya başladılar. Vatandaşın büyük ilgisini çeken organizasyonda yolda geçen vatandaşlar durup hem mankenlerle fotoğraf çekildiler hem de selfie yaparak bir hatıra bıraktılar.

İşte o andan kareler; 

 

Editör: Haber Merkezi