Her dönem farklı ürün grubu alışverişlerinde geçerli olan Kampanyada 16 Ocak–19 Şubat tarihlerinde Ekol, Journey, Mango, Roman, Stefanel, Tuğba Giyim, B&G Store, Mamino, Panço mağazalarından yapılacak alışverişler kazandıracak.

Agora Card sahibi ziyaretçiler 16 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında bayan ve çocuk giyim mağazalarından yapılacak alışverişleri avantaja dönüştürecek Altın Kampanyası’ndan yararlanabilecekler.“Alışverişiniz Sizden Altınınız Bizden” kampanyası kapsamında 28.11.2016-25.12.2016 tarihleri arasında spor mağazalarından en çok alışveriş yapan 5 kişiye çeyrek altın hediyeleri teslim edildi.29.839 Agora Card’ lı müşteriler arasından Emrah Narlı, Serkan Ersöz, Yelda Kurteş, Güngör Şeremet, Gürcan Gel çeyrek altının sahibi oldu.

Her zaman birbirinden farklı kampanyaları ile ziyaretçilerine ayrıcalıklar sunan Agora Alışveriş Merkezi “Tek Alışveriş Çok Kazanç” sloganı ile kampanyalarına devam ediyor. Agora Avm;15 Kasım 2015 tarihinden beri devam etmekte olan Alışveriş Aşkı Hediyelere Dönüşüyor kampanyası binlerce kişiye hediyelerini teslim etti. Tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlerde sinema veya eğlence bileti, günlük toplam 250 TL ve üzeri alışverişlerde Nuri Şenol Kuaför’ den bayan fön, günlük toplam 350 TL ve üzeri alışverişlerde Auto Wash’dan iç-dış oto yıkama, günlük toplam 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise Nuri Şenol Kuaför’ den saç kesimi kazanma fırsatı ziyaretçileri bekliyor. Ayrıca yeni eklenen kampanyalar ile Agora Card kullanıcıları; Günlük toplam 300 TL üzeri alışverişlerde Köfteci Ramiz’ den porsiyon köfte, Bursa Kebap Evi’nden porsiyon İskender veya KFC Extreme Menü’den birini kazanma fırsatı yakalıyor.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; avantajlı kampanyalar ile ziyaretçilere her zaman kazançlı alışveriş imkânı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini ayrıcalıklı kılacak etkinlik ve kampanyalara tüm hızıyla devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi