Merve ve İbrahim çiftinin mutluluk yolundaki ilk adım Sapanca Class Otel’deki kına gecesi ile yaşandı. Reisoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen muhteşem organizasyonuna ise ailelerin ve çiftin binlerce seveni iştirak etti. Sadece Sakarya’dan değil, il dışından da misafirlerini ağırlayan Fatma-Remzi Adıyaman çifti, masaları tek tek gezerek tüm konuklarına teşekkür etti.

NİKAHI BAŞKAN YÜCE KIYDI
Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce’nın kıydığı nikahta şahitliklerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, Türkiye Ziraat Odalar Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Baro Başkanı Abdurrahim Burak, Baro eski Başkanı Nihat Nalbantoğlu, Türkiye Tohumcular Birliği Başkanı Savaş Akcan, gazeteci Hüseyin Cumalı ile genç çiftin hukukçu arkadaşları üstlendi.

TAKI KUYRUĞU OLUŞTU
Genç çiftin düğün pastasını kesmelerinin ardından gerçekleşen tebrik ve takı töreninde ise uzun bir kuyruk oluştu. Davetlilere yöresel tatlarında yer aldığı yemek ikramı yapılırken, Ses Sanatçısı Raşit Koçak seslendirdiği sevilen Türk sanat müziği parçaları ilgiyle dinledi. Havai fişek gösterisi ile renklenen düğün sonrasında Merve-İbrahim çifti balayı geçirmek üzere yurt dışına gitti.

GENİŞ KATILIM
Düğüne Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Ergin Kaşdaş, Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, MGF Başkan vekili Müjdat Çetin, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur, AK Parti eski Milletvekili Ali İnci, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sapanca Ziraat Odası Başkanı Erol Öztürk, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Başkanı Ahmet Dündar, bürokratlar, STK başkan ve yöneticileri, iş adamları, basın mensupları, genç hukukçuların avukat meslektaşları ile ailenin yakınları ve sevenleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi