Değerli okurlar.

Bildiğiniz üzere Milli Görüş’ün kuruluşundan günümüze kadar olan siyasi çizgisini “tahlil” amacı içeren dört adet yazı yazdım. Köşemde inandıklarımı yazıyorum. Elbette beğenen de olacaktır, beğenmeyen de. Saygı sınırlarını aşmayan her türlü yorum ve eleştiriler kuşkusuz ki değerlidir.

Gelen eleştiri/yorumdan biri, geçmişte Refah Partisi saflarında birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımdan birine ait. Mesajını kısaltarak sizinle paylaşmak isterim. “Temel Karamollaoğlu hakkında sana tavsiyem Müslüman zanla karar vermez. Temel Karamollaoğlu ve 6’lı masa ittifakı Cumhuriyet tarihinin şu ana kadar gelmiş geçmiş en mükemmel kadrosudur” 6’lı masa hakkında arkadaşım böyle düşünüyormuş.

Bendeniz de tam tersini düşünüyorum. 6’lı masa, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en zayıf ve en belirsiz ittifakıdır. Sadece ERDOĞAN düşmanlığı üzerine kurulan bu ittifak, Türkiye’nin geleceğini karartabilecek bir projedir. Bir muammâdır.

6’lı masanın 240 sayfalık mutabakat metni dün açıklandı. Arkaik düşünce yapısına hizmet eden mutabakat metni; şu ana kadar ülkede yapılan her güzel hizmeti durdurmak için planlanmış sanki.

Özellikle zikretmek isterim ki, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın derhal görevden alınacağını söylemek şaşkınca bir akıl tutulmasıdır.

Konu dışına çıkmamak için değinmiyorum. Kusura bakmasınlar ama ne yazık ki 6’lı masanın projeleri trajikomik ve içler acısı. Aday belirlemekte bile aciz kalan 6’lı masanın aylardır yaptığı çalışma neticesinin bendenizdeki karşılığı güvensizlik ve “kaos ittifakı” fotoğrafıdır 

ABD ve Batı ülkelerinden icazet gözleyen Ali Babacan, mutabakat metni sonrasında yaptığı açıklamayla şuuraltındaki ezik ruhunu ortaya koyuyor. “Avrupa'dan da bakacaklar ve hayranlıkla diyecekler ki Aferin Türkiye'ye. “

Aferin Ali Babacan! Bu sözlerinden dolayı utanmalısın. Çanakkale’de yatan 250.000 şehidimiz Avrupa’dan aferin almak için can vermedi. 15 Temmuz 2016 gecesinde FETÖ askeri darbe unsurları tarafından katledilen masum askerlerimiz, polislerimiz ve Türk Milleti evlatları Avrupa’dan aferin almak için can vermedi…

Türk ordusuna dil uzatan TTB Başkanına sevgi tomurcukları sunan Ali Babacan unutmasın ki Şehit Ömer Halisdemir, 15 Temmuz gecesi Avrupa’dan aferin almak için can vermedi.  

Bizi bilen bilir… Tüm mücadelemiz, “devletin kulu olan millet” olmak değil; Allah’ın kulu olarak “milletine hizmet eden devlet”e kavuşmak içindi. CHP’nin başını çektiği Kemalist zihniyet yıllarca halkın inançlarını aşağıladı. Müslüman Anadolu halkını hor gördü. Tepeden inmeci ceberrut devlet anlayışı Ak Parti döneminde tedricî olarak halkını kucaklayan devlete dönüştü. Bu sessiz devrim Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki kararlı iradeyle gerçekleşti. 

CHP ile birlikte saf tutarak, SP teşkilatının kalbine hançer saplayan Temel Karamollaoğlu, seçimlerden sonra hatırlanmayacak bile. Milletin gönlünden silinip gidecek…

Özellikle son yazımda Millî Görüş davasına halen inanan fakat Saadet Partisi’nin savrulması dolayısıyla vicdanı yaralanan, kalben muzdarip olan kardeşlerime bir çağrıda bulunmuş; Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini ifade etmiştim. Bu çağrım, tamamen parti taassubundan uzak bir kardeşlik çağrısıydı. Geçmişte birlikte mücadele ettiğimiz kardeşlerime; tüm kalbim ve muhabbetimle çağrımı yineliyorum.

Geliniz; başta ABD olmak üzere, Avrupa Birliği, HDP ve FETÖ’nün koçbaşı yapmak istediği CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır düşmanlık ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayın. Sevâd-ı âzam’dan ayrılmayın.

Kemal Kılıçdaroğlu belki bilmez. Temel Karamollaoğlu sevâd-ı âzam’ın ne olduğunu çok iyi bilir… Vebali boynuna olsun.

Merhum Erbakan Hoca’nın hayaliydi ve diyordu: “Başörtüsünü üniversitelerde serbest bırakacağız, Taksime cami yapacağız, Ayasofya Camiini ibadete açacağız, Sanayi hamlesini başlatacağız, Türkiye’yi lider ülke; bölgesel güç yapacağız, IMF’i kovacağız, bizim iktidarımızda batının uşağı değil sözü dinlenen ülke Türkiye olacak, Milli savunma sanayisini kuracağız…

Hepsi oldu Temel Bey… Siz daha ne istiyorsunuz?

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na payanda olmak Millî Görüş için zillettir.

Macerâ aramayın Temel Bey.