Sakaryaspor ikinci yarısı oynanan ligimizde 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla büyük bir avantajı kaybetmişti. İşte Soma deplasmanı telafi için büyük bir fırsattı. 
Maça çok hızlı başlayan yeşil siyahlı ekibimiz Burak Süleyman ile frikikten erken bulduğu müthiş golle öne geçti. Ardından Ozan ve Tahirle çok net pozisyonları harcadık. Okan’ın füzesi de direkte patlayınca bir türlü farkı açamadık. İlk kez etkili paslarla gelen Somaspor beraberlik golünü buldu. Oyunda daha fazla topa sahip olmaya başlayan evsahibi ekip devreye tek atakla gelip bulduğu gol ve beraberlikle gitti. 
İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle başlayan yeşil siyahlı ekibimiz kötü zemine rağmen etkili ataklarla pozisyonlar bulmaya başladı. Gol geliyorum derken Ömer gemisini kurtaran kaptan olarak sahne aldı ve skoru tekrar lehimize çevirdi. Oyunun hakkı da bana göre daha istekli ve hırslı olan Sakaryaspor’undu. Deplasmanda alınan bu galibiyet liderliğimiz ve moral açısından çok gerekliydi. Sakaryaspor kendine yakışan oyunu ve üç puana tekrar kavuşarak adeta “Lider Biziz” der gibiydi. 
Soma’da öne çıkan oyuncularımız Okan Dernek ve Burak Süleyman olurken kötü performans sergileyen yoktu.
Galibiyet serisinin tekrar başlayacağının sinyallerini de veren yeşil siyahlı ekibimizi ve sahaya hızlı ve yerinde müdahalelerle takımı diri tutan teknik ekibimizi tebrik ederim.