Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi’nde dün akşam dostları ve okurları ile buluşan yazar Zuhal Erol, Türk Yazarlar Birliği tarafından organize edilen, yönetmenliğini Dr. Serhat Demirel’in üstlendiğ imza günü etkinliğinde nostalji rüzgârları estirdi…
Yoğun ilginin gösterildiği imza gününe, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, SATSO Başkan Danışmanı Müzgan Zaman, İletişim Uzmanı Cihat Zafer, SAGÜSAD yönetimi, Zuhal Erol’un dostları, öğrencileri ve okurları ile kitapseverler katıldı.
ANILAR SAÇILDI
Kardeşi Dr. Serhat Demirel’in kitaptaki her bölümün hikâyesini yaşarcasına anlatımı, öğrencisi Kadriye Odabaş’ın başarılı ses ve görsel sunumu eşliğinde hatıralarını paylaşan Zuhal Erol, konuklarına 80’li yılları yeniden yaşattı
Kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman neşelendiren ve herkesin kendinden bir şey bulduğu anılarla ortam bir duygu seline dönüştü… Şarkıların arasında, 80’lerin efsane Neşe Gazozu ve leblebili boza ikramı ise konuklara güzel bir sürpriz oldu.
Söylenen şarkılara eşlik eden Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe de ‘Sevmekten Kim Usanır’ adlı eseri Zuhal Erol ile birlikte seslendirerek büyük alkış aldı.
Etkinliğin son bölümünde kitabını, okurları için imzalayan Zuhal Erol, gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu ifade ederek, tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti. 

[[y:MaSSWyYmQpE]]

Editör: Haber Merkezi