Yeni Sakarya köşe yazarı, eğitimci Vildan Salman, gazetemizde yayınlanan bazı köşe yazılarını kitap haline getirdi. Yazar Salman, “Köşe yazılarım güncel ve çocuk eğitimde gördüğüm sıkıntıların dışa vurulmuş hali. Çocukları çok severim. Onların hayatı hep neşeli ve mutlu geçsin isterim. Bazen öyle hatalar yapıyoruz ki, ebeveynler olarak çocukların mutluluklarını göz ardı edebiliyoruz. Kendi isteklerimizi ve mutluluğumuzu ön plana alabiliyoruz ya da farkında olmadan hatalar yapıp, gönüllerini kırabiliyoruz. O anda bizler bunu fark edemiyoruz ama bu durum onların hayatına sirayet edebiliyor” dedi.

[[y:019jzUxJmag]]

MUTLU ÇOCUKLAR YETİŞSİN
Kitabını “Nesil yetiştirme kaygısı” ile çıkardığını söyleyen Salman, “Basit bir dil ile hayatın içinden örnekler vererek, Rabbimizin rızasını kazanacak çocuklar yetiştirmek için yazdım. Mutlu çocuklar yetişin istiyorum. Aileler çocuk yetiştirdiklerinin farkına varsın ve dikkat etsinler istiyorum.” dedi

----

VİLDAN SALMAN KİMDİR?
Marmara Üniversitesi İlahiyat ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan Vildan Salman, yüksek lisansını rehberlik ve danışmanlık alanında tamamladı. Yazar Salman, özel bir okulda öğretmenliğe devam ediyor. Vildan Salman evli ve 2 çocuk annesidir.

Editör: Haber Merkezi