KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ, KASİDE VE DUA
Serdivan Fatih Camii’nde gerçekleştirilen programda, Ankara Ahmed Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Hafız Ali Tel ile Üsküdar Gülnuş Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Hafız Kerim Öztürk Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile kalplere dokunurken, Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Hafız Yunus Balcıoğlu ise okuduğu kasidelerle gönüllerin pasını sildi.Orhan Camii Emekli Müezzini Hafız Hasan Çolak da program sonunda dua etti.

ALEMDAR AŞURE KAZANLARININ BAŞINA GEÇTİ
Program sonrası Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Fatih Camii yanındaki çınarın altında kurulan kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Geleneksel aşure etkinliğine, Serdivan İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KARDEŞLİĞİMİZİN ARTMASINA VESİLE OLSUN
Muharrem ayının, paylaşmanın ve şükretmenin timsali olduğunu belirten Başkan Alemdar, “Muharrem ayı birlik ve beraberlik ayıdır. İnşallah bugün burada aşure kazanları etrafındaki birlikteliğimiz, kardeşliğimizin ve muhabbetimizin artmasına vesile olur.”dedi.

Yaklaşık 5 bin kişilik aşurenin dağıtıldığı program sonunda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, başta hafız hocalar olmak üzere programa katılan herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi