18 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek programla kapılarını kitapseverlere açacak olan Serdivan Kitap Fuarı, 7 gün boyunca meraklılarını kitaplarla ve yazarlarla buluşturacak.
Kitapseverler birbirinden farklı eserleri bu fuarda temin etme imkanına sahip olurken, aynı zamanda imza ve söyleşi günlerinde takip ettikleri yazarlara kitaplarını imzalatabilme ve onlarla sohbet etme imkanına da sahip olacak.
18-24 Eylül tarihleri arasında 11.00’den gece 23.00’e kadar Serdivan Belediyesi Eski Hizmet Binası yanında ziyaret edilebilecek Serdivan Kitap Fuarı’nda; Ahmet Ümit, Sinan Yağmur, Hasan Ali Toptaş, Beşir Ayvazoğlu, Sinan Akyüz, Ahmet Turgut, İbrahim Öztürkçü, Arif Toprak, Recep Seyhan, Bahtiyar Aslan, Cihan Erdem ve Hayati Develi imza ve söyleşi programlarında sevenleriyle buluşacak.
Konuyla ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; yazarlardan bazılarının da yer alacağı ve 18 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te düzenlenecek açılış programına tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi