Büyükşehir Belediyesi’nin eski TZDK Yemekhanesi’ni aslına uygun restore ederek Kültür Evi ve Sanat Galerisi’ne dönüştürülmesi için başlattığı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Sanat Galerisi 2013 yılı başına yetişecek” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski TZDK Yemekhanesi’ni aslına uygun restore ederek modern bir Sanat Galerisi’ne dönüştürüyor. Sanat Galerisi’ni gezen ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin kültür sanat yaşamını çağdaş kentler seviyesine yükseltmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kültür sanat faaliyetlerimize, inşaatı devam eden Sanat Merkezi ve Sanat Galerilerimizi de ekleyerek şehrimizin kültür sanat hayatını daha da renklendireceğiz” diye konuştu.
Sanat Galerisi’nin 2013 yılı başına yetişeceğinin müjdesini veren Başkan Toçoğlu, “Sanat Galerimizde yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda 2 sergi salonu, ayrıca birer sunum odası ve kafeteryayı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Sanat Galerisi 2013 yılı başına yetişecek” ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi