Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, gençlerin okuyan, araştıran, düşünen, kendini ifade edebilen, gözlem yapabilen, hayal güçlerini yazıya dökebilen ve yazma becerilerini geliştiren bireyler olarak yetişmesi amacıyla "Benim Çocukluğum" teması ve "Bir İlkbahar Öyküsü" sloganıyla II. Gençler Arası Öykü Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya 13-29 yaş aralığındaki gençler katıldı. Yarışma 13-17, 18-24 ve 25-29 yaş aralıkları olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Yarışmaya ilimizi temsilen Sakarya Gençlik Merkezi gönüllülerinden Halil Emre Tarım katıldı. Tarım, 18-24 yaş kategorisinde 12. oldu.

Ankara’da gerçekleştirilen ödül törenine derslerinden dolayı katılamayan Halil Emre Tarım’ın hediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gönderildi. Halil Emre Tarım’a hediye çeki ve başarı belgesini Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü- Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Yavuz Çangir taktim etti ve başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi